Ξανά στο νοσοκομείο ο Χάρης Βαρθακούρης!

Ξανά στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, δυο βδομάδες μετά το πρώτο χειρουργείο που είχε κάνει όταν έπαθε μόλυνση στο δάχτυλό του. Ο γνωστός ερμηνευτής με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, προσπάθησε να διακωμωδήσει την κατάστασή του ανεβάζοντας, μάλιστα και μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο στο Facebook.
Πριν από λίγο καιρό, ο γνωστός ερμηνευτής εισήχθη στο νοσοκομείο και έμεινε κλινήρης μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε. Ο Χάρης είχε υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας επειδή είχε πάθει μόλυνση στο δάχτυλό του, από μια παρανυχίδα.
Τώρα, όμως, μπήκε και πάλι στο χειρουργείο και έγραψε με πολύ χιούμορ στους φίλους του στο Facebook:
“Έμπειρος πλέον, με τη σιγουριά ότι ΑΥΤΗ τη φορα θα πανε όλα καλα, ποζάρω με χαρακτηριστική άνεση λίγο πριν (ξανα)μπω στο χειρουργείο 2 βδομάδες μετα το προηγούμενο!
Κι όχι, δεν είναι παρανυχίδα!
Μπαίνω για αφαίρεση μούτζας (διότι μόνο έτσι εξηγείται αυτο που περνάω τον τελευταίο καιρο!)”.

/

Αξίζει να αναφέρουμε, πως αμέσως όλοι έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και να τον “πειράξουν” λίγο για τα μικρά ατυχηματάκια που παθαίνει κατά καιρούς.

/

Eπίσκεψη δέχτηκε κι από τους φίλους του Δημήτρη Κόκοτα και Γρηγόρη Μπιθικότσης ενώ έγραψε με χιούμορ ανβάζοντας τη φωτογραφία τους: “Με περίσσια (ή μήπως περιττή;) περηφάνια παρουσιάζω τη νέα μας αφίσα. (ο Διονυσίου θα μπει μετά, με photoshop!)”

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!

Read More

And More