Η ηθοποιός Beverly Mitchell είναι έγκυος και δείχνει την κοιλίτσα της στο Twitter!

Είναι πέντε μηνών έγκυος, περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι πανευτυχής! Ο λόγος για την 31χρονη ηθοποιό Beverly Mitchell που πόζαρε για πρώτη φορά δείχνοντας την κοιλίτσα της και ανέβασε photo της στο twitter.

Η πρωταγωνίστρια του Seventh Heaven έγραψε: Χρόνια πολλά! Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της κοιλιάς μου. Είμαστε 21 εβδομάδων. Προσέξτε! Η κοιλιά ολοένα και μεγαλώνει!

/

Λίγο αργότερα ανέβασε και μια ακόμη photo μαζί με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Michael Cameron γράφοντας: Χρόνια πολλά από την οικογένειά μας!

/

Μιλώντας στο περιοδικό People, η ηθοποιός είπε σχετικά με την εγκυμοσύνη της: “Έπρεπε να κάνω επτά τεστ εγκυμοσύνης. Πήγα στον γιατρό κι έκαναν δύο ακόμη. Και όλοι ήταν απένταντί μου κάπως έτσι: “Ξέρεις κάτι, από την στιγμή που το πρώτο βγήκε θετικό είναι δύσκολο τα άλλα να είναι αρνητικά!”.

Οι ευτυχισμένοι γονείς γιόρτασαν τα ευχάριστα νέα με ένα ταξίδι στην Ρώμη για τον γάμο των φίλων τους Justin Timberlake και Jessica Biel: “Ήμουν πολύ χαρούμενη που η καλύτερή μου φίλη παντρεύτηκε τον καλύτερό της φίλο! Επίσης, η Jessica ήταν από τους πρώτους που είπα για την εγκυμοσύνη μου”, δήλωσε η ηθοποιός.

Σκηνές από το παρελθόν! Εδώ η Beverly Mitchell με την Jessica Biel όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στο Seventh Heaven!

Read More

And More