Ν. Μουρούζη: Το πρόβλημα υγείας και το τέλος της συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ολοκληρώσει τις πρόβες της για την θεατρική παράσταση “Όνειρο Θερινής Νυκτός” στο Εθνικό Θέατρο και βρέθηκε εκτός ομάδας η Νάντια Μουρούζη. Και μπορεί η διεύθυνση του θεάτρου να κάνει λόγω για πρόβλημα υγείας της ηθοποιού, οι φήμες όμως για την κόντρα της με το σκηνοθέτη δεν σταματούν.
Με μια λιτή ανακοίνωση το Εθνικό Θέατρο ενημέρωνε πριν από λίγες ημέρες το κοινό για την λήξη της συνεργασίας του με την ηθοποιό, Νάντια Μουρούζη και την αντικατάστασή της από την Διώνη Κουρτάκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μάλιστα, έγινε λόγος για βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, που την ανάγκασε να μείνει εκτός.
Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο “Πρώτο Θέμα”, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο θεωρούν τη λήξη της συνεργασίας ως αποτέλεσμα του ασυμβίβαστου χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας και αναφέρουν Λέπως είχε πάρα πολύ άσχημη σχέση με τον σκηνοθέτη της παράστασης, Μιχαήλ Μαρμαρινό, αλλά και με τους άλλους ηθοποιούς της ομάδας.
“Μπορεί να υπήρξε κάποιο πρόβλημα υγείας, ωστόσο δεν μπήκε φρένο στη συνεργασία λόγω αυτού. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι η συνεργασία του σκηνοθέτη με την Νάντια Μουρούζη δεν υπήρξε και η καλύτερη”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Δες την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου:
Λόγω απρόβλεπτου προβλήματος υγείας εξαιτίας βαριάς λοίμωξης του αναπνευστικού, η ηθοποιός Νάντια Μουρούζη υποχρεώνεται να μην συμμετάσχει στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού.

Read More

And More