Χριστουγεννιάτικα δέντρα με άρωμα από Χόλιγουντ!

Το όνομα Dr Christmas σου λέει κάτι; Αν όχι, ήρθε η ώρα να τον μάθεις! Πρόκειται για ένα διακοσμητικό δίδυμο που στολίζει τα δέντρα των μεγαλύτερων celebrities στο Χόλιγουντ αλλά και επιχειρήσεων όπως τα Hilton ή το Tiffany’s.


Ο Bob Pranga και η Debi Staron είναι ιδιοκτήτες μιας διακοσμητικής εταιρείας με το όνομα “Dr. Christmas” με έδρα το Λος Άντζελες που αναλαμβάνει το στολισμό του δέντρου και τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων events. Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες τους συγκαταλέγονται η οικογένεια Hilton, η Heidi Klum, η Kate Hudson, η Goldie Hawn κ.ά. Ιδού τα δέντρα που προτείνουν στους διάσημους πελάτες τους!

/
Στολισμός της σκάλας και πολλοί φιόγκοι είναι το αγαπημένο στιλ της μητέρας της Paris Hilton, Kathy η οποία το συστήνει ανεπιφύλακτα και όπως είναι φυσικό οι διακοσμητές της δεν το αρνούνται!

/
Σύμφωνα με τους Bob Pranga και Debi Staron το χρυσό είναι το αγαπημένο χρώμα στο δέντρο για τη Goldie Hawn (το λέει και τ’ όνομά της άλλωστε). Χρυσοί φιόγκοι και πέρλες, χρυσά στολίδια συνθέτουν ένα δέντρο με το άγγιγμα του Μίδα!

/
Αυτό το δέντρο είναι αντάξιο ενός μεγάλου παιχνιδάδικου και μάλιστα έχει φύλακες δυο μολυβένιου στρατιώτες!

/
Αν αναζητάτε ένα ρετρό δέντρο, ο στολισμός με πορσελάνινες κούκλες είναι αυτό που προτιμούν αρκετοί αστέρες του Χόλιγουντ!

/
Ένα κλασικό κομμάτι του Dr. Christmas είναι και αυτό που έχει ως βασική ιδέα το στολισμό με κατακόκκινους φιόγκους και πολλά λαμπάκια.

Read More

And More