Αντιμέτωπος με ληστή που κρατούσε μαχαίρι ο Τ. Μητρόπουλος – Ώρες αγωνίας για την Ν. Χρονοπούλου!

Με αίματα στο πρόσωπο βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια τους περίοικους ο παλιός άσσος των γηπέδων Τάσος Μητρόπουλος. Έντρομοι οι περαστικοί στον Πειραιά τον είδαν να … κουβαλάει μαζί του και τον άνδρα που λίγο νωρίτερα του είχε επιτεθεί με μαχαίρι.
Ο Τάσος Μητρόπουλος ήρθε τέτ α τετ με τον άνδρα από τη Γεωργία στο λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας του.
Όλα άρχισαν στις δύο το μεσημέρι. Κάποιος χτύπησε τα κουδούνια της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Τάσος Μητρόπουλος στον Πειραιά.
Ανήσυχος εκείνος καθώς τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο κάποιοι να χτυπούν τα κουδούνια και στη συνέχεια να εξαφανίζονται κατέβηκε στο ισόγειο για να ελέγξει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” ο Τάσος Μητρόπουλος δεν εντόπισε κάποια ύποπτη κίνηση, ωστόσο αποφάσισε να ελέγξει και στο υπόγειο. Όταν έφτασε στο λεβητοστάσιο και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και κατάφερε να τον χτυπήσει (ευτυχώς ελαφρά στο πρόσωπο).
Εκείνος, όμως, δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Ανταπέδωσε την επίθεση, έπεσε πάνω στον άνδρα και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Τον οδήγησε μάλιστα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου ζήτησε απ’ τους περαστικούς να καλέσουν την αστυνομία.
Αμέσως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον Γεωργιανό.

Read More

And More