Μ. Συνατσάκη: Μας συστήνει την δίδυμη αδελφή της! Φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή φωτογράφηση μαζί με την δίδυμη αδελφή της Αλίκη, έκανε η Μαίρη Συνατσάκη λίγο πριν την πρεμιέρα του Master Chef 2. Η γνωστή παρουσιάστρια μας συστήνει την αδελφή της και μιλά για τον ξεχωριστό δεσμό που έχουν από μωρά.
Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και πολλή όρεξη για παιχνίδι, η Μαίρη ποζάρει μαζί με την Αλίκη για το περιοδικό “Hello!” και μοιράζονται τις κρυφές ανησυχίες τους.

/

“Αυτό το “μαζί” από το πρώτο δευτερόλεπτο της ύπαρξης σου, σε ορίζει και με ένα τρόπο, ναι τελικά είναι μεταφυσικό”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη, ξεκαθαρίζοντας πως από μικρή ξεχώριζε από την αδελφή της και χάρη στους γονείς τους απέφευγαν να κάνουν τα ίδια πράγματα. “Μας απαγόρευαν να φοράμε τα ίδια ρούχα… Στο πλαίσιο του να ξεχωρίσεις, όταν είσαι δίδυμος επιλέγεις τα άκρα. Ξεκίνησα εγώ ως φασαριόζα και η Αλίκη ήρεμη και μετά αντιστράφηκαν οι ρόλοι”.
Ακόμη, οι δυο τους αν και συνδέονται με μια ξεχωριστή σχέση, αλλά δεν έκαναν τα ίδια πράγματα και πολλές φορές δεν είχαν κοινές παρέες. “Μεγαλώνοντας, εκτιμώ διαφορετικά τους φίλους μου, αλλά με ενδιαφέρει πλέον περισσότερο να φροντίζω τις ερωτικές μου σχέσεις”, ανέφερε η Αλίκη.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More