Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής. Τι λέει στο TLIFE για την κατάσταση της υγείας του η πρώην σύζυγός του

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι μεταφέρθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο πριν από λίγες μέρες, ένιωσε αδιαθεσία σήμερα το πρωί και έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Το TLIFE, επικοινώνησε με την πρώην σύζυγό του, ηθοποιό Ζώζα Μεταξά, η οποία μας είπε ότι τις τελευταίες ημέρες ο Λ. Πανταζής, ένιωθε πολύ κουρασμένος και αγχωμένος. Σήμερα το πρωί δεν ένιωθε πολύ καλά και επειδή φοβήθηκε μήπως αυτά που ένιωθε ήταν συμπτώματα εγκεφαλικού πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του ο τραγουδιστής νιώθει ήδη καλύτερα και μετά τις εξετάσεις θα γυρίσει σπίτι του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία και με στενό συνεργάτη του γνωστού ερμηνευτή, πληροφορηθήκαμε πως εκείνος πήγε για ένα προληπτικό check-up στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια με την υγεία του που είχε πριν λίγες μέρες. “Μετά το κρύωμα που πέρασε και την αδυναμία και τις ζαλάδες που είχε πριν λίγες μέρες, ο Λευτέρης Πανταζής πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει προληπτικά εξετάσεις”.

Το TLIFE εύχεται στον αγαπημένο τραγουδιστή περαστικά!

Ρεπορτάζ : Μαρία Ρουμελιώτου Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More