Oops! Η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

Συνήθως κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά του παλατιού. Κάπως έτσι έγινε και με την εγκυμοσύνη την οποία μάθαμε μόνο όταν η Δούκισσα του Cambridge και ο σύζυγός της William αποφάσισαν να μας το ανακοινώσουν επίσημα. Απ’ ότι φαίνεται όμως η Kate δεν μπόρεσε να κρατήσει κρυφό το φύλο του μωρού που περιμένει….

/

Σε εκδήλωση στο Grimsby στην οποία παραβρέθηκε στην η πέντε μηνών Δούκισσα αποκάλυψε ότι περιμένει κορίτσι. Αυτό τουλάχιστον γράφουν σήμερα όλα τα βρετανικά μέσα στηριζόμενα στην μαρτυρία της 67χρονης Sandra Cook η οποία ήταν ανάμεσα στο πλήθος που την υποδέχτηκε ανάμεσα σε ζητωκραυγές.

“Μια κυρία δίπλα μου της χάρισε ένα αρκουδάκι και θυμάμαι πολύ καλά ότι η Δούκισσα της είπε: “ευχαριστώ πολύ θα το δώσω στην κ…”. Εκεί σταμάτησε κι εγώ της είπα: “Θα λέγατε στην κόρη σας έτσι;”, όμως εκείνη χαμογελαστή μου είπε ότι δεν ανακοινώνουν ακόμα το φύλο του μωρού”, αποκάλυψε η Cook στην Daily Mail.

/

Από το Μπάκιγχαμ βέβαια δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για το θέμα, με κύκλους του παλατιού να επιμένουν ότι το βασιλικό ζευγάρι δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του μωρού που θα έρθει στον κόσμο τον Ιούλιο.

/

/

Εκτός όμως από το αρκουδάκι που “πρόδωσε” το μυστικό της η Δούκισσα του Cambridge πήρε και πολλά άλλα δωράκια και λουλούδια.

/

/

Read More

And More