Γυναίκα θεατής ξυλοκόπησε την πρωταγωνίστρια την ώρα της παράστασης!

Η καλοβαλμένη κυρία που έβλεπε την παράσταση “Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου” στο Θέατρο “Τέσσερις Εποχές” φαίνεται πως ταυτίστηκε τόσο πολύ με τα δρώμενα του έργου που επιτέθηκε στην πρωταγωνίστρια.

Το θύμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ήταν η ηθοποιός Γιούλη Ζήκου, σύζυγος του Γιάννη Μόρτζου η οποία υποδύεται τον ρόλο της “τυραννικής μάνας” του διάσημου Έλληνα Γλύπτη. “Έκανε σαν τρελή και θα με σκότωνε”, δήλωσε η Γιούλη Ζήκου στην εφημερίδα μετά το απίστευτο περιστατικό! “Έζησα εφιαλτικές στιγμές”, συνεχίζει.

Από την άγρια επίθεση η ηθοποιός έχει ακόμη πολλές μελανιές στο δεξί της χέρι και τα πλευρά της. Η 50χρονη θεατής ανέβηκε στην σκηνή στο φινάλε του έργου, σύμφωαν εμ τν εφημερίδα, φωνάζοντας: “Κακούργα, εσύ φταις! Εσύ τον κατέστρεψες!”. Της τράβηξε τα μαλλιά και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και το σώμα αφήνοντας άφωνους όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θέατρο.

“Μετά την επίθεση η γυναίκα βγήκε στο φουαγιέ, ζήτησε νερό, άναψε τσιγάρο και άρχισε να ζητάει συγγνώμη προσωπικά και της είπα “σας έχω ήδη συγχωρήσει”, εξηγεί η ηθοποιός.

Η ιστορία του Έλληνα γλύπτη
Μια μοναχική βασανισμένη ψυχή, με ανατριχιαστικές καταστάσεις, φτωχικά χρόνια, δραματικά περάσματα, περιπλανήσεις, θάνατοι, απορρίψεις και στο τέλος η μεγάλη δικαίωση. Ένας άντρας που στα 25 του έφτιαξε την Κοιμωμένη και στα 37 του νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο της Κέρκυρας για 14 χρόνια! Όμως ο Γολγοθάς του μεγάλου γλύπτη, δεν έχει τέλος…

Όταν επιστρέφει στην γενέτειρά του, στον Πύργο της Τήνου, οι χωριανοί του τον θεωρούν τον τρελό του χωριού και κάποιοι δεν διστάζουν να τον στέλνουν ακόμα και για θελήματα. Εν τούτοις, παρέμεινε ένας άνθρωπος της τέχνης, έστω κι αν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που μάζευε τις γόπες των άλλων από το χώμα, γιατί δεν είχε ούτε τσιγάρο. Κι όταν πια φτάνει 65 χρονών και πεθαίνει η μάνα του, αυτός “αναγεννιέται” κι αρχίζει και πάλι να δημιουργεί.

Read More

And More