Eurovision 2013: Η μεγάλη επιστροφή της Bonnie Tyler για το Ην. Βασίλειο! Φωτογραφίες και video

Η φετινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου για την Eurovision έκανε πολλούς να αναφωνήσουν ότι βρήκαν ήδη το νικητή! Πρόκειται για το comeback μιας σούπερ και αγαπημένης σταρ από την δεκαετία του ’80. Φυσικά μιλάμε για την Bonnie Tyler!
Η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα της με το τραγούδι “Believe in me” που φέρει την υπογραφή των Desmond Child. “Είναι ένα πολύ δυνατό, πιασάρικο και μελωδικό τραγούδι που σίγουρα θα αρέσει στον κόσμο” δήλωσε η τραγουδίστρια.

Για τους παλιούς η χαρακτηριστικά δυνατή και βραχνή φωνή της που στα 62 της συνεχίζει να είναι το ίδιο καλή την κάνει αυτόματα το φαβορί του μουσικού διαγωνισμού! Οι καινούριοι σίγουρα την έχουν απολαύσει στα ραδιόφωνα στις παγκοσμίως γνωστές επιτυχίες της “It’s a Heartache”, “Holding Out for a Hero” και “Total Eclipse of the Heart”.

Σε φόντο όπου επικρατεί το κίτρινο – χρυσό η Bonnie εμφανίζεται στη σκηνή, έχοντας στα δεξιά της τα φωνητικά της, τα οποία είναι ντυμένα στα μαύρα και παίζουν μουσικά όργανα, ενώ στο τέλος του τραγουδιού, ειδικός μηχανισμός την ανυψώνει στο κέντρο της σκηνής – δορυφόρου και είναι η μόνη ερμηνεύτρια στην οποία χρησιμοποιείται το τέχνασμα αυτό.
Δες video από την πρόβα της:

Read More

And More