Αυτός είναι ο Αλβανός που κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας!

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για την εξαφάνιση 13χρονης Χριστίνας Κρασσά, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Πρόκειται για τον MARJON AJAZI του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία και είναι κάτοικος των Λουτρών της Ελευθερούπολης Καβάλας, όπου και εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα της ανήλικης, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 26 Μαΐου.
Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται, μάλιστα, σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ..

Δες περισσότερες φωτογραφίες του στο newsit

Οι αγωνιώδεις έρευνες για τη μικρή Χριστίνα
Η 13χρονη Χριστίνα, που είναι μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου, έφυγε από το σπίτι της βράδυ της 26ης Μαίου και από τότε παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογένειάς της δεν έχει εντοπιστεί.
Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας – ειδικά των Σπάτων – βοήθησε πολύ να βρεθούν ίχνη της, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καβάλας.
Σύμφωνα με το Thesstoday, το κορίτσι και ο 23χρονος Αλβανός -που φέρεται να την έπεισε να τον ακολουθήσει- εντοπίστηκαν χθες στον ορεινό όγκο του Παγγαίου.
Ο συνεργός του 23χρονου και το ταξίδι στην Καβάλα
Όπως διαβάζουμε στο notioanatolika.gr, ο 23χρονος φέρεται να έπεισε το κοριτσάκι να φύγει μαζί του. Μιλούσαν συχνά – πυκνά μέσω facebook…
Βγαίνοντας από το σπίτι, το βράδυ της Κυριακής, το 13χρονο κορίτσι φέρεται να συναντήθηκε με συνεργό του 23χρονου, ο οποίος το οδήγησε στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό. Από εκεί, ταξίδεψε μόνο του για τη Θεσσαλονίκη, πρώτο σταθμό της διαδρομής του μέχρι, τελικά, την Καβάλα.
Από τότε, από το μεσημέρι δηλαδή και μετά, βρίσκεται στα χέρια του Αλβανού και κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του.
Οι έρευνες και η έκκληση της οικογένειας
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν αυτή τη στιγμή προς το συμπέρασμα ότι το κορίτσι και ο νεαρός Αλβανός βρίσκονται στην περιοχή της Καβάλας με τον αστυνομικό κλοιό να έχει σφίξει πολύ γύρω από συγκεκριμένο σημείο.
Στις προσπάθειες για τον εντοπισμό της 13χρονης βοηθάει και το “Χαμόγελο του Παιδιού” το οποίο σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι “οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”.
Δείτε το βίντεο του notioanatolika.gr

Read More

And More