Τ. Στεφανίδου: Αποκαλύπτει για ποια εκπομπή που παρουσίασε, έχει μετανιώσει!

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στο “Όλα τρέλα” ήταν χθες βράδυ η Τατιάντα Στεφανίδου και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια, χαμογελαστή και ευδιάθετη αποκάλυψε πως είναι σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της και σ’ αυτό πρωταρχικό ρόλο παίζει η αγάπη της οικογένειάς της, ενώ απάντησε ανοιχτά σε όσα την ρώτησε ο Θέμος.

Μιλώντας, αρχικά, για την πιο παράξενη πρόταση που έχει δεχτεί στην τηλεόραση αποκάλυψε: “Δεν έχω δεχτεί παράξενες προτάσεις. Μπορώ να πω όμως το χειρότερο προϊόν που έχω παρουσιάσει και αυτό ήταν το Big Mother. Εγώ δεν ήθελα να το παρουσιάσω και ήταν το μεγαλύτερό λάθος μου”.
Για το αν την φλέρταραν στη διάρκεια της καριέρας της, ανέφερε:“ Δεν θυμάμαι, πριν 18 χρόνια, όταν ήμουν ελεύθερη αν με φλέρταραν. Είμαι 16 χρόνια παντρεμένη (σ.σ. με τον Νίκο Ευαγγελάτο) και άλλα δυο χρόνια πριν και ήμουν πάντα μέσα σε οικογένεια… Ίσως δεν το πρόσεξα ποτέ εγώ αν με φλέρταραν”.
Στην ερώτηση του Βαγγέλη Περρή, αν με το πέρασμα του χρόνου βλέπει αλλαγές στη ζωή της, με βάση την εμπειρία της, δήλωσε: “Αλλιώς είσαι στα 20 χρόνια και αλλιώς στα 43 που είμαι εγώ. Η ζωή σου χαρίζει εμπειρίες και σε αλλάζει. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα ήταν τόσο όμορφο στα 20 να είχα την εμπειρία που έχω τώρα. Θα άλλαζα τα πάντα. Στον τρόπο που σκέφτομαι τα επαγγελματικά και την προσωπική ζωή και τους φίλους. Όταν ωριμάζεις, έχεις μια άλλη αντίληψη για τη ζωή”.
Τέλος, για τη σχέση με τα παιδιά και το αν είναι αυστηρή μητέρα, εξομολογήθηκε ότι δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή και θα ήθελε να θέσει πιο σημαντικά όρια. “Με την μικρή είμαι από πάνω της, αλλά είμαι λιγότερο αυστηρή απ’ ότι πρέπει και δεν πιάνει στην κόρη μου το “θα το πω στον μπαμπά”. Στα αγόρια πιάνει όταν θα πω κάτι τέτοιο”, είπε και πρόσθεσε: “Έχω την τύχη να έχω έναν άνθρωπο που έχει το ρόλο του στην οικογένεια. Στο σπίτι πρέπει να υπάρχει πατέρας και να θέτει τα όρια. Όταν η μάνα θέτει τα όρια, τότε χάνονται οι ρόλοι. Είμαι ευτυχισμένη που έχω έναν άνθρωπο που μπορεί να το κάνει καλά αυτό στο σπίτι”.

Δες το video του zappit:

Read More

And More