Γ. Μαστροκώστα: Συντετριμμένη στην κηδεία της γιαγιάς της στην Πάτρα

Το τελευταίο αντίο σε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα είπε το πρωί του Σαββάτου η Γωγώ Μαστροκώστα. Η γνωστή celebrity και όλη η οικογένεια της ταξίδεψαν για την Πάτρα και βρέθηκαν στην κηδεία της 87χρονης γιαγιάς της Γωγώς, που βρέθηκε νεκρή, μετά από ληστεία στο σπίτι της.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, η Γωγώ ήταν συντετριμμένη από το θάνατό της αδελφής της γιαγιάς της, που την αποκαλούσε και αυτήν “γιαγιά” και την υπεραγαπούσε. Έτσι, μόλις έμαθε για τη δυσάρεστη είδηση δεν έχασε χρόνο και ταξίδεψε στην Πάτρα για να την αποχαιρετήσει.

Μιλώντας στο TLIFE η Γωγώ είχε αποκαλύψει πως η άτυχη γυναίκα (από την οποία έχει πάρει και το όνομά της) έμενε μόνη της στο σπίτι μετά το θάνατο του άνδρα της και δεν έφευγε παρά το γεγονός ότι οι συγγενείς την παρότρυναν να μείνει μαζί τους.

Η υπόθεση του θανάτου της γυναίκας εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.
Η γνωστή γυμνάστρια έχει στο πλευρό της τον σύζυγο της Τραϊανό Δέλλα, που την στηρίζει αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξουν τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Read More

And More