Η γνωριμία της Ελένης και του Ματέο

Η γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έγινε στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο 40χρονος στην Άνδρο.

Πρόκειται για μοναδικού φυσικού κάλους περιοχή το μέρος οπού βρίσκεται το ξενοδοχείο ΟΝΑΡ του Ματέο Παντζόπουλου, απαλαγμένη από την βουή της Μυκόνου και των υπόλοιπων κοσμοπολίτικων κυκλαδίτικων παραλιών.

Η γνωστή παρουσιάστρια για πρώτη φορά αποφάσισε να πάει διακοπές χωρίς τον Γιάννη Λάτσιο, και επέλεξε το νησί του Αιγαίου ως καλοκαιρινό προορισμό. Εκεί στην παραλία της Άχλας γνωρίστηκε με τον Ματέο Παντζόπουλο μέσω κοινών γνωστών.

«Είναι ένας μικρός κόλπος, μια τεράστια αμμουδιά, από πίσω έρχεται ένα ποτάμι που κατεβαίνει από το βουνό, μέσα στο οποίο έχουν φυτρώσει και έχουν μεγαλώσει εκατοντάδες πλατάνια. Νερά κατεβαίνουν από το ρέμα σχηματίζοντας τεράστιες “φυσικές πισίνες”» γράφει ο Πέτρος Κωστόπουλος για το μέρος οπού επισκέφτηκε ύστρερα από παρότρυνση της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας πως ο νέος της φίλος διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού, δεν άργησε να εγκατασταθεί εκεί μαζί με τα παιδιά της για το υπόλοιπο των διακοπών της.

Έχοντας κουραστεί από την κοσμική ζωή της Αθήνας, ο Ματέο Παντζόπουλος έχτισε ένα οικολογικό συγκρότημα οκτώ σπιτιών από πέτρα στην Άνδρο, σε ένα απομονωμένο μέρος που δύσκολα το βρίσκει κανείς. Η Ελένη προγραμμάτιζε να μείνει εκεί μόνο για λίγες μέρες, αλλά περνούσε τόσο καλά που τελικά έμεινε παραπάνω.

Ένα οικολογικό “χωριουδάκι” οπού περιλαμβάνει οχτώ σπίτια από πέτρα. Στη φωτογραφία βλέπετε το εσωτερικό ενός από αυτά.

Λίγους μήνες αργότερα και έρχεται στην δημοσιότητα μέσω δελτίο τύπου η ανακοίνωση του χωρισμού της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Αμέσως το όνομα του Ματέο έρχεται στην δημοσιότητα ως το τρίτο πρόσωπό στην σχέση του ζευγαριού.

Από την πλευρά της Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποκλείουν την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης κατά την διάρκεια του γάμου της για χάρη των παιδιών της.

Πάντως οι φήμες οτι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί, φουντώνουν το Πάσχα, καθώς λέγεται πώς η Ελένη Μενεγάκη στο ταξίδι της στην Ταυλάνδη είχε για παρέα τον Ματέο Παντζόπουλο.

Σήμερα όμως οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό ΟΚ θα φουντώσουν και πάλι τα σενάρια περί ειδύλιο ανάμεσα στην Ελένη και τον Ματέο. Δείτε τις εδώ τις φωτογράφιες!

Read More

And More