Β. Καγιά – Η. Κρασσάς: Ανταλλάσσουν “καυτά” φιλιά και ψάχνουν το νέο τους σπίτι!

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως ετοιμάζονται να κάνουν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Το γνωστό ζευγάρι ζει εδώ και λίγους μήνες τον έρωτά του, είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής του και σκέφτεται να μείνει κάτω από την ίδια στέγη.
Σε συνέντευξή της, η Βίκυ Καγιά πριν λίγο καιρό μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους, δηλώνοντας πως είναι πολύ χαρούμενη, αλλά και ότι θέλει να διατηρήσει στο ειδύλλιο τους ένα χαμηλό προφίλ. “Δεν κρυβόμαστε”, είπε χαρακτηριστικά.
Με αφορμή, μάλιστα, αυτήν τη συνέντευξη ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο “Πρωινό” ότι ο ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων έχει κάνει πρόταση γάμου στην Βίκυ.

Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν αποκαλύψει αν παντρεύονται ή όχι, το σίγουρο είναι πως οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους και πράγματι δεν το κρύβουν. Ο φωτογραφικός φακός της “Real Life” τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές, στην παραλία στο Καβούρι.

Ενώ, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα οι δυο τους ψάχνουν να βρουν το νέο τους σπίτι. “Είναι ενθουσιασμένοι με την απόφαση που πήραν και θέλουν η συγκατοίκηση τους να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται”, ανέφερε άνθρωπος από το στενό τους κύκλo.

Read More

And More