Η συγκλονιστική εξομολόγηση του αδερφού του επιχειρηματία της Μυκόνου στην Τατιάνα!

Ο Μάκης Ζουγανέλης είναι ο αδερφός του 73χρονου Δημήτρη Ζουγανέλη, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο υπνοδωμάτιό του. Παρά το σοκ και την απελπισία του, ο Mr Remezzo αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να πει τα πράγματα έξω από τα δόντια σήμερα τον μεσημέρι στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο “Αξίζει να το ζεις”.

Ήταν προοδευτικός, μοναχικός, φιλήσυχος. Κοιτούσε την υγεία του. Δεν πείραξε ποτέ άνθρωπο. Δεν είχε εχθρούς. Δούλεψε πολύ σκληρά στη ζωή του από τα 15 του“, τονίζει στην Τατιάνα ο αδερφός του θύματος. Πράγμα που επιβεβαιώνουν όλοι οι άνθρωποι που συναναστρέφονταν μαζί του. Ένας άνθρωπος ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ την Μύκονο και τα τελευταία 25 χρόνια δεν έβγαινε έξω τα βράδια, δεν κάπνιζε, δεν έπινε.

Όταν αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί τα πούλησε όλα, τα ρευστοποίησε όλα και τα έβαλε στην τράπεζα. “Έλεγε στην αδερφή μου ότι με αυτή την κυβέρνηση και τα μέτρα που πέρνει, δεν ξέρεις τι γίνεται και παίρνω λίγα λίγα τα χρήματα και τα βάζω στο χρηματοκιβώτιο“, εκμυστηρεύεται ο επιχειρηματίας συμπληρώνοντας πως πιστεύει ότι το κίνητρο των δραστών ήταν οικονομικό.

Ο Μάκης Ζουγανέλης είδε τον αδερφό του τελευταία φορά την Τρίτη το μεσημέρι κατά τις 12:00 στο καφενείο του Γυαλού οπού καθόταν με τη Ελληνοαμερικάνα ζωγράφο Καρολίνα. Μετά την δολοφονία του ακούστηκαν πολλά πράγματα αφού κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πουν ότι εκείνος τον δολοφόνησε.

Δεν κυκλοφορούμε γιατί ακούμε διάφορα, δεν μας αφήνουν στον πόνο μας”, λέει συγκινημένος στην εκπομπή της Τατιάνας. Και συνεχίζει: Φόνος! Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό δεν θα ήθελα να συμβεί. Με λοστό στο κεφάλι. Μια φορά τον βαρέσανε και έγινε λίμνη αίματος. Είναι δυνατόν να πάει έτσι; Τουλάχιστον ας τοντουφεκίζανε. Είναι δυνατόν να πάει έτσι ένας άνθρωπος που δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν;”

Όσον αφορά τη κηδεία του θύματος, ο Μάκης Ζουγανέλης με την αδελφή του, τα ανίψια και τα παιδιά του είναι στην Αθήνα διότι θα γίνει καύση στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Αγγλία. Την τέφρα του θα τη ρίξουν μαζί με φίλους στο λιμάνι της Μυκόνου καθώς η δουλειά του ως ναυτιλιακός τον έκανε άνθρωπο του λιμανιού!

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More