Πικραμένος έφυγε ο Γ. Αλκαίος για το Όσλο.

“Εγώ δεν φεύγω με χορηγούς, Κάνω μία προσπάθεια μόνος μου”.

Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Αλκαίος στους δημοσιογράφους λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για το Όσλο.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον 55ο διαγωνισμό της Eurovision, ο Γιώργος Αλκαίος πήρε το αεροπλάνο σήμερα το πρωϊ με προορισμό το Όσλο και με στόχο να κάνει όλη την Ευρώπη να φωνάζει “Όπα”.

Στις βαλίτσες του γνωστού τραγουδιστή υπήρχε η προσδοκία για μία καλή εμφάνιση στην σκηνή του Terrena stadium ενώ για γούρι του είχε μία χειροτεχνία που έφτιαξε ειδικά για εκείνον ο γιος του Διονύση Σχοινά.

Στις 04:30 το πρωϊ ο Γιώργος Αλκαίος μαζί με τους … “φίλους” του βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Αν και η νύστα όλων ήταν εμφανή στα πρόσωπα τους, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο και την αισιοδοξία για την πρόσπαθεια που θα καταβάλει η ελληνική αποστολή στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας.

Η ελληνική αποστολή αύριο θα κάνει την πρώτη της πρόβα. “Δεν θα κάνουμε την πρόβα με τα ρούχα μας, Θέλουμε να δούμε πρώτα την σκηνή και τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η χορογραφία” είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι διοργανώθηκε πριν από μία εβδομάδα από τους φίλους της Eurovision και όχι από την ΕΡΤ όπως συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Read More

And More