Κι όμως! Και οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν οργασμό!

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα και οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν ότι έχουν οργασμό. Αυτό συνήθως το κάνουν όταν θέλουν να σταματήσουν την σεξουαλική πράξη χωρίς να κάνουν την ερωτική τους παρτενέρ να αισθανθεί άσχημα. Φαίνεται πως τα αρσενικά απέκτησαν ένα ακόμη δικό μας ”προνόμιο”.

Το TLIFE επικοινώνησε με την κυρία Ελευθερίου από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο η οποία μας εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και πώς μπορεί ένας άντρας να προσποιηθεί: ”Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι μέχρι στιγμής λέγαμε πως η προσποίηση στον οργασμό είναι μία γυναικεία υπόθεση. Παρόλα αυτά, επειδή η πρόωρη εκσπερμάτιση στον άντρα ή η δυσκολία του να εκσπερματήσει μπορεί να δημιουργήσουν συναισθήματα απόρριψης και ανασφάλειας σε μια γυναίκα, μοιάζει να έχουν ξεκινήσει και οι άντρες να δανείζονται αυτή τη γυναικεία πρακτική. Λόγω των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα ο άντρας, η σεξουαλική του λειτουργία επηρεάζεται. Από το να δημιουργήσει λοιπόν πρόβλημα στη σχέση του προσπαθεί να το καλύψει με αυτόν τον τρόπο”, εξηγεί.

Και συνεχίζει: ”Επειδή τα αποτελέσματα ενός άντρα, η στυτική δραστηριότητα και η εκσπερμάτιση είναι ορατά είναι λογικό να απορούμε πώς μπορούν να προσποιηθούν. Αυτό που δεν έχουμε υπολογίσει είναι πως δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες. Με τη χρήση προφυλακτικού ή με κάποιους άλλους τρόπους, δεν αντιλαμβάνεται η γυναίκα απαραίτητα κάθε φορά ότι ο άντρας εκσπερματώνει. Μπορεί απλά να της το πει κι εκείνη να το δεχτεί. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν υπάρχει η ίδια ευκολία με την προσποίηση του γυναικείου οργασμού. Όπως επίσης αν υπάρχει ενδοκολπική εκσπερμάτωση γιατί τα εκσπερματικά υγρά μπερδεύονται με τα γυναικεία. Η μοναδική περίπτωση που είναι πιο δύσκολο για έναν άντρα να προσποιηθεί είναι στο τράβηγμα, στην εξωτερική εκσπερμάτιση”.

Read More

And More