Ο Julio Iglesias μιλάει για πρώτη φόρα για τις απόπειρες αυτοκτονίας

Λίγο πριν κλείσει τα εβδομήντα του χρόνια και με αφορμή το νέο του άλμουμ με τίτλο “1”, ο Julio Iglesias κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και μιλάει για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη, για την οικογένειά του και τη σύζυγό του Μιράντα.

Με τα λόγια του διέψευσε και τις φήμες που τον ήθενα να έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας: “Κατά το παρελθόν υπέφερα από περιόδους κατάθλιψης, όμως ποτέ δεν ήταν τόσο ισχυρές ώστε να με κάνουν να σκεφτώ ότι δεν μπορώ να αντέξω άλλο και ότι πρέπει να αυτοκτονήσω. Είμαι καλλιτέχνης της επιβίωσης. Αγαπώ τη ζωή μου, γιατί τη θεωρώ προνόμιο”, δήλωσε ο λατίνος τραγουδιστής στην κυριακάτικη Bild.

Για το αν υπήρξε καλός πατέρας…
“Καλός πατέρας είναι αυτός που πηγαίνει τα παιδιά του σχολείο, τα βοηθαέι στα μαθήματα και τους φτιάχνει πρωινό στις 6.00 το πρωί. Εγώ δεν ξυπνάω ποτέ στις 6.00 το πρωί. Φροντίζω όμως να προστατεύω τα παιδιά μου. Κανείς δεν μπαίνει στο σπίτι μου χωρίς την εγκρισή μου. Ελέγχω τους πάντες και τα πάντα.

Μόνο η σύζυγος του Μιράντα ακούει τη μουσική από την οικογένεια… Όσο για το αν τον ζήλεψε ποτέ, παρά το γεγονός ότι τόσα χρόνια αποτελεί αντικείμενο λατρείας για το γυναικείο πληθυσμό. ” Δεν ξέρω τι είναι αυτό που βρήκα στη Μιράντα και δεν το είχαν οι άλλες γυναίκες. Η αγάπη μας προέκυψε έτσι απλά. Βλέποντας τη Μιράντα να φέρνει στον κόσμο τα πέντε μας παιδιά μας, ήταν η μεγαλύτερη έκβαση αγάπης που είχα βιώσει σε όλη μου τη ζωή “

Read More

And More