Νίκος Ευαγγελάτος – Τατιάνα Στεφανίδου: Μαζί στο γάμο του Θανάση Βισκαδουράκη!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η αγαπημένη του Κατερίνα Γιώτα. Το ζευγάρι έλαμπε από χαρά και φυσικά είχε στο πλευρό του, όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι, του έδωσαν τις ευχές τους και του πέταξαν πολύ ρύζι!
Ανάμεσα στους καλεσμένους του Θανάση ήταν και η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Οι δυο τους πήγαν στην εκκλησία και το γλέντι που ακολούθησε σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι και φωτογραφήθηκαν με τους νεόνυμφους. Η Τατιάνα άλλωστε, πριν λίγες μέρες είχε φιλοξενήσει στο πλατό της εκπομπής του “Tatiana Live” στο Epsilon τον Θανάση Βισκαδουράκη και του είχε υποσχεθεί πως θα είναι στο γάμο του για να τον δίνει να παντρεύεται την Κατερίνα του! (δες εδώ video)

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ακόμη, στο μυστήριο βρέθηκαν αρκετοί καλοί φίλοι του ηθοποιού από το χώρο του θεάτρου, όπως ο Άλκης Κούρκουλος με την Ευγενία Δημητροπούλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου, η Χριστίνα Κοντοβά, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καστάνη, ο Σπύρος Πούλης και άλλοι.

Ο γαμπρός επέλεξε για το γάμο ένα μαύρο κουστούμι, ενώ η νύφη ένα μακρύ λευκό νυφικό, άφησε κάτω σε ελαφριές μπούκλες τα μαλλιά της και κρατούσε ένα νυφικό μπουκέτο με λευκά λουλούδια.

Φυσικά μετά το γάμο και την συγκίνηση τους, οι νεόνυμφοι έφυγαν για το γαμήλιο party…

Δες φωτογραφίες:

Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Κατερίνα Γιώτα

Γιάννης Ζουγανέλης, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Αιμίλιος Χειλάκης

Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου

Ευγενία Δημητροπούλου, Άλκης Κούρκουλος, Αθηνά Μαξίμου

Ευγενία Δημητροπούλου, Άλκης Κούρκουλος, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου

Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Αιμίλιος Χειλάκης

Χριστίνα Κοντοβά

Σοφία Μανωλάκου με τον Σπύρο Σπαντίδα, ο Σπύρος Πούλης και η Ελένη Καστάνη

Read More

And More