Νίκος Βέρτης: “Και να πεινάω… αυτοκίνητο πρέπει να έχω!”

“Μόλις πήρα τα πρώτα μου χρήματα αγόρασα αυτοκίνητο. Αυτό είναι το μεγάλο μου κουσούρι η ταχύτητα. Και να πεινάω… αυτοκίνητο πρέπει να έχω…”, αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης μιλώντας στην Φαίη Σκορδά και το “Πρωινό Ant1”.
Ο γνωστός τραγουδιστής που απόψε κάνει πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών, μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη που είναι τα αυτοκίνητα, αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια. “Στην τάξη μου ήμουν από τα παιδιά που δεν είχαν να πάρουν ένα ζευγάρι παπούτσια. Για περίπου 8 χρόνια φάγαμε πολλά χαστούκια οικογενειακώς, ποτέ όμως στο σπίτι δεν υπήρχε στενοχώρια. Και το ψυγείο να ήταν άδειο, ήμασταν ευτυχισμένοι”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Εγώ ό,τι και να κάνω στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο”.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε πως ζει μόνος από τα 21 του χρόνια και ότι δεν απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα στην καθημερινότητά του. “Δεν απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητά μου στην προσωπική μου ζωή. Όταν ανεβαίνω, όμως, στην πίστα είμαι το μεγαλύτερο ψώνιο”.
Τον έχουν απαθανατίσει όμως οι φωτογράφοι με κάποια σχέση του; “Στα προσωπικά μου έχει τύχει δυο, τρεις φορές να με “τσιμπήσουν” γιατί και εγώ άνθρωπος είμαι, αλλά προσπαθώ να κρατάω τις σχέσεις μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν είναι κάτι σοβαρό και πάω για γάμο δεν θα το κρύψω”
Τέλος, απάντησε και στο αν κάνει εύκολα σχέσεις. “Δεν μου είναι εύκολο να φλερτάρω, είμαι ντροπαλός. Μου αρέσει να κάνω, όμως, την πρώτη κίνηση. Ο άντρας είναι ο κυνηγός… Κάνω σχέσεις πολύ δύσκολα και ερωτεύομαι δύσκολα”.
Δες το Video:

Read More

And More