Νομίζεις πως είναι αμακιγιάριστη; Δεν θα πιστεύεις πόσα προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν εδώ!

Αν με ρωτούσες ποια είναι η πιο δυνατή τάση στο μακιγιάζ ΤΩΡΑ θα σου έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το flawless skin! Αυτό το εφέ της λαμπερής επιδερμίδας που φαίνεται αμακιγιάριστη αλλά που από πίσω κρύβει πολύ δουλειά δεν ανέβηκε μόνο στις πασαρέλες, αλλά προσωπικά το συναντώ παντού τελευταία, σε κάθε παρουσίαση καλλυντικών που γίνεται (δες εδώ το τελευταίο press event της Laura Mercier).

Και με flawless skin έστειλε τα μοντέλα του στο catwalk και ο οίκος Gucci στο show για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016. Και το αποτέλεσμα ήταν αυτό…

/

Εν τω μεταξύ η ερώτηση είναι: πόσα προϊόντα πιστεύεις ότι χρησιμοποιήθηκαν γι’αυτό το make up; Τρία; Τέσσερα; Όχι, πάντως, τόσο λίγα όσο φαίνονται! Κι αν με ρωτούσες θα στοιχημάτιζα σε μια BB, ένα concealer, μάσκαρα, lipbalm, ρουζ, προϊόν για τα φρύδια, δηλαδή μάξιμουμ επτά! Αλλά σε αυτό το μακιγιάζ χρησιμοποιήθηκαν 11 ο-λό-κλη-ρα προϊόντα!

Παραπάνω, το face chart, δηλαδή ο οδηγός που έχουν στα χέρια τους οι make up artists που δουλεύουν backstage για το ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούν και πού!

Κι επειδή αυτό το θέμα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, ας κάτσουμε να μετρήσουμε! Εσύ, πόσα προϊόντα χρησιμοποιείς στο καθημερινό μακιγιάζ σου; Απάντησε στο poll κι αν έχεις όρεξη στείλε με comment και ποια είναι αυτά!

Read More

And More