Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αναλύει την σκέψη της για τρίτο παιδί κι αποκαλύπτει ότι θαυμάζει πολλά στον σύντροφό της!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά» μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Φρανζολίνι αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Από τον περασμένο Μάιο και με αφορμή μια συνέντευξη σου φαίνεται πως απαντάς πια πιο απενεχοποιημένα σε ερωτήσεις για την προσωπική σου ζωή. Τι έχει αλλάξει που σε έχει… αλλάξει;
«Στην πραγματικότητα τίποτα. Απλά την περσινή σεζόν λόγω της εκπομπής κάποια πράγματα για την προσωπική μου ζωή ίσως ενδιέφεραν λίγο παραπάνω. Βγήκαν κάποια περισσότερα δεδομένα για μένα στην επιφάνεια, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δική μου επιδίωξη να συμβεί. Αν αυτό συνέβαινε μερικά χρόνια πριν, μπορεί να με έπιανε ένας μικρός πανικός. Τώρα όμως βιώνω μια πολύ ήσυχη και ισορροπημένη φάση της ζωής μου. Πλέον είμαι πιο χαλαρή με όσα βγαίνουν στην επιφάνεια για την ζωή μου. Βέβαια βγαίνουν και κάποια που δεν έχουν καμία βάση, αλλά δεν πειράζει»…

Όπως για παράδειγμα ότι παντρεύεστε με τον Αλέξανδρο Φρανζολίνι;

«Τώρα έχω αγχωθεί με όσα διαβάζω! Να πάω να ραφτώ, να μην πάω; (γέλια) Που να ρωτήσω να μου πουν; Γιατί εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι για αυτό».

Οπότε να φανταστούμε ότι δεν έχει γίνει κι επίσημη πρόταση με μονόπετρο, τριαντάφυλλα, βιολιά κτλ…
«Όχι δεν υπήρξε πρόταση γάμου».

Αν σου γίνει, ξέρεις μέσα σου τι θα απαντήσεις;
«Αν μου γίνει, θα σε πάρω τηλέφωνο να στο πω».

Ο συγκεκριμένο άνθρωπος σου έχει γεννήσει την επιθυμία για ένα τρίτο παιδί;
«Θα σου το θέσω διαφορετικά το θέμα κι εσύ θα βγάλεις τα συναισθήματα σου. Γενικότερα την τελευταία τριετία ωριμάζει μέσα μου η σκέψη για ένα ακόμη μωρό. Για την ακρίβεια δεν είμαι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού. Επειδή, λοιπόν, βρίσκομαι σε αυτή την φάση της ζωής μου οποιαδήποτε επιλογή συντρόφου μπορεί να κάνω θα μπορούσε εν δυνάμει να καλύπτει τις προδιαγραφές για κάτι τέτοιο. Αυτά όμως είναι πολύ σημαντικά θέματα όταν έχεις ήδη άλλα δύο παιδιά και σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να τα πάρω ελαφριά την καρδία. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση ξέρεις».

Η Ντορέττα ως σύντροφος πως είναι;
«Αυτά συνήθως είναι θέματα που τα συζητάμε μεταξύ μας. Φαντάζομαι ότι για να είναι ακόμη εδώ κάτι καλό θα υπάρχει, κάτι καλό θα έχω».

Τι πράγματα θαυμάζεις στον Αλέξανδρο;
«Στον Αλέξανδρο θαυμάζω πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλω να πολυαναλύω τίποτα από όλα αυτά. Πολλά θαυμάζω»

Όσο για τα επαγγελματικά της…

Αυτή το διάστημα το τηλεοπτικό τοπίο είναι ιδιαίτερα ρευστό, ενώ έχουμε ακούσει ότι είσαι σε συζητήσεις τόσο με τον Ant1 όσο και με το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι ακριβώς συμβαίνει;
Η αλήθεια είναι ότι έχω συζητήσει με όλους. Φυσικά και με ενδιαφέρει να συνεχίσω στο κομμάτι της παρουσίασης, όχι μόνο για δημιουργικούς αλλά και για πρακτικούς λόγους. Την περσινή σεζόν πολλά πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα είχα υπολογίσει από οικονομικής πλευράς, ενώ ταυτόχρονα οι υποχρεώσεις μου και η φορολογία έτρεχαν κανονικά, όπως καταλαβαίνεις.

Ισχύει η πληροφορία που θέλει το όνομα σου να έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων στο «RisingStar» του Ant1 μετά από πρόταση του Γιώργου Λιάγκα;

Ισχύει ότι έχω κάνει κουβέντες για διάφορα πράγματα με τον Ant1. Δεν θα ήθελα όμως να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί δεν είναι ωραίο όταν έχεις κλείσει κάτι μετά να βγαίνεις και να λες ποιος σου πρότεινε τι. Έχω συζητήσει με πολλά κανάλια, παλιά αλλά και νέα. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι πιο ξεκάθαρο το τι θα κάνω τελικά φέτος!

Σε ενδιαφέρει να επιστρέψεις αποκλειστικά στην πρωινή ζώνη ή είσαι ανοιχτή και σε άλλα project;
Δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω απλά για να είμαι στην τηλεόραση, αυτή είναι εξάλλου η αιτία που μέχρι στιγμής δεν έχω υπογράψει. Σκοπός μου στην τηλεόραση είναι να κάνω βήματα προς τα μπροστά και να εξελίσσομαι κάθε σεζόν. Το πρωινό είναι η προτεραιότητα μου και το ξεκίνησα με την προοπτική να επενδύσω πάνω σε αυτή την ζώνη, αυτός ήταν και ο λόγος που πέρσι δούλεψα τόσο πολύ σκληρά. Έχω μέσα μου την ανάγκη να συνεχίσω στην πρωινή ζώνη, για μένα όλο αυτό είναι σαν ένας κύκλος ο οποίος τελείωσε πολύ απότομα στο Mega. Σίγουρα το πρωινό είναι η προτεραιότητα μου αυτή την στιγμή.

Read More

And More