Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η νέα καθημερινότητα!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της! Μπορεί η ημερομηνία που επέλεξε να κάνει πρεμιέρα να ήταν συμπτωματική αλλά σίγουρα ο μήνας αυτός είναι για την Ντορέττα Παπαδημητρίου πολύ σημαντικός αφού είναι και τα γενέθλιά της στις 15. Φέτος, τα γιόρτασε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega. Εκεί, όπου μας είπε πρώτη φορά “Καλημερούδια” την περασμένη Δευτέρα.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και ευχαριστώ πολύ και τα #kalimeroudia μου,για τις εκπλήξεις που μου έκαναν στην εκπομπή!Σας αγαπώ!!

Posted by Doretta Papadimitriou on Thursday, 15 October 2015

Η Ντορέττα ξεκίνησε με καλές τηλεθεάσεις -σε μία νέα ζώνη για εκείνη- και σίγουρα με πολύ κέφι και ενέργεια. Άλλωστε σε κάθε της δουλειά φροντίζει να αφήνει το δικό της στίγμα και να την χαίρεται, πάνω απ’ όλα, η ίδια. Ξέρει ότι μια καθημερινή τρίωρη εκπομπή θέλει πολύ τρέξιμο, αλλά εκείνη φροντίζει να είναι απλά ο εαυτός και να απολαμβάνει τη διαδικασία!

Μία ακόμη στιγμή στην οποία χάρηκε πολύ γιατί συνεργάστηκε με φίλους ήταν η φωτογράφισή της για τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Celebrity. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκούλου για τις ανάγκες του εξωφύλου.

Το make up και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σταματίου, ενώ το styling ανέλαβε η Πόπη Καραχάλιου. Φυσικά,το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και μπορείς να το δεις στις παρακάτω λήψεις!

Read More

And More