Ντορέττα Παπαδημήτριου: Πώς χαλαρώνει όταν δεν έχει εκπομπή!

Το πρόγραμμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι φορτωμένο. Η καθημερινή εκπομπή “Καλημερούδια” είναι ιδιαίτερη απαιτητική κι εκείνη θέλει να δίνει πάντα τον καλύτερό της εαυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που τρέχει από το πρωί για να είναι συνεπής σε όλα.

Όχι μόνος στις επαγγελματίες της υποχρεώσεις αλλά και στις οικογενειακές. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν ξεχνά και τον εαυτό της!

Μετά το τέλος της εκπομπής, αφήνει στην άκρη το βαρύ μακιγιάζ και τα τακούνια και φοράει τα αθλητικά της παπούτσια.

Μετά απο την εκπομπή ,η άνεση της φόρμας και του αθλητικού παπουτσιού,κάπως σαν βάλσαμο #natalemekiauta#reebokgreece#getcomfy #bemorehuman

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Morning workout#bemorehuman #reebokgreece #saturdaymorning

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις


Αυτός είναι ένας τρόπος για να χαλαρώνει. Πολλές φορές δεν τα φοράει απλά για ξεκούραση, αλλά και για να κάνει προπόνηση.

Η ίδια λατρεύει τη γυμναστική και φαίνεται άλλωστε και από το καλλίγραμμο κορμί της. Από παιδί έχει μυηθεί στον αθλητισμό και συνεχίζει να έχει δυνατές επιδόσεις!


Ένας ακόμα τρόπος για να χαλαρώνει είναι και το θέατρο. Η Ντορέττα βρίσκεται συχνά στις θεατρικές πρεμιέρες των φίλων της για να τους στηρίξει με την παρουσία της. Σύντομα άλλωστε έρχεται και η δική της πρεμιέρα…

Read More

And More