Ο Christian Louboutin κυκλοφορεί ολοκληρωμένη σειρά για το μακιγιάζ των ματιών!

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από την πρώτη, πρώτη φορά που έφτασε στα αυτιά μας ότι ο Christian Louboutin επρόκειτο να κυκλοφορήσει το πρώτο του βερνίκι σε ένα κατακόκκινο χρώμα ακριβώς όπως και οι σόλες των θρυλικών 12ποντών του. Και τα χρόνια πέρασε και ο ταλαντούχος κύριο Louboutin αποφάσισε να ασχοληθεί πιο εντατικά με τον κόσμο της ομορφιάς.

Σήμερα, λοιπόν, και αρκετά βερνίκια μετά επανέρχεται με μια σειρά μακιγιάζ αποκλειστικά για τα μάτια, την Christian Louboutin Eye Collection.

Leaders της συλλογής θεωρούνται τα Oeil Vinyle Luminous Ink Liner ($75), τρία eyeliner σε ultra glossy υφή σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις: μαύρο, μπλε και ένα σε scarlet απόχρωση ή καλύτερα με ένα hint κόκκινου στον τρόπο που το χρώμα αποδίδεται στα μάτια.
Η συλλογή αποτελείται επιπλέον από τα μολύβια ματιών Oeil Velour Velvet Eye Definer εκ των οποίων το Hot Chick είναι σε μια τολμηρή αλλά και πολύ ενημερωμένη για τη σεζόν, κίτρινη απόχρωση και μολύβια φρυδιών που μπορείς να δεις παραπάνω.
Last but not least: η συλλογή έχει και μια μάσκαρα την The Les Yeux Noirs Lash Amplifying Lacquer Mascara ($70) η οποία ξεχωρίζει για την ένταση των χρωμάτων της. Συγκεκριμένα, θα την βρεις σε δύο αποχρώσεις: μαύρη και burgundy (btw οι χρωματιστές μάσκαρα είναι τάση και πρέπει να το έχεις υπόψιν σου).

Στην ερώτηση, τώρα, πώς μπορώ, πότε και πού να αποκτήσω αυτά τα προϊόντα, η απάντηση είναι τον επόμενο μήνα και θα τα βρεις όλα online εδώ.

Read More

And More