Ο νέος cool τρόπος να φορέσεις eyeliner!

Λατρεύω την ομορφιά! Γιατί δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ! Γιατί πάντα εφευρίσκει νέους τρόπους να σε κρατάει σε εγρήγορση. Ας πούμε: έχεις ένα eyeliner. Και έχεις μάθει αυτό το eyeliner να το φοράς με έναν συγκεκριμένο τρόπο! Μέχρι που γίνεται το fashion week της Νέας Υόρκης για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015-16, ανεβαίνουν στο catwalk τα μοντέλα του οίκου 3.1 Phillip Lim και ανακαλύπτεις μια πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια!

Πρόσεξε την λεπτομέρεια!

Το eyeliner είναι τοποθετημένο κάπως… πρόχειρα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών αλλά αυτό που κάνει την διαφορά είναι οι δύο λεπτές γραμμές στις εσωτερικές γωνίες!

Η make up artist της Nars που επιμελήθηκε το μακιγιάζ, η Francelle Daly, επηρεάστηκε από icons των 80’s όπως τον Boy George και το αποτέλεσμα αυτού του make up το χαρακτηρίζει νεορομαντικό, κάτι που είχε στον μυαλό της να πετύχει κιόλας. Γι’αυτό το make up χρησιμοποίησε το NARS Cosmetics Push Eyeliner Bush no 46 το οποίο τοποθέτησε τις εξωτερικές γωνίες των ματιών (από το μέσο και προς τις άκρες) αλλά και στις εσωτερικές γωνίες από την κάτω μεριά.

Επειδή το αποτέλεσμα έπρεπε να δείχνει ατημέλητο, η make up artist αφού ολοκλήρωσε την διαδικασία με το eyeliner έσβησε τυχόν σκληρές γωνίες και γραμμικά σχέδια που είχαν δημιουργηθεί με τα δάχτυλα και δεν έβαλε καθόλου μάσκαρα ή σκιά.

“Δεν ήθελα το χρώμα ή το σχήμα να υπερκαλύψει την φυσική αίσθηση και το σχήμα του ματιού”, είπε.

Η ερώτηση εδώ είναι: πώς σου φαίνεται αυτός ο τρόπος τοποθέτησης eyeliner; Είναι κάτι που θα κάνεις; Ναι ή όχι; Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω στο poll παρακάτω λέω… I do!

Read More

And More