Οι Έλληνες celebrities βγήκαν στους δρόμους για να… μοιράσουν περιοδικά!

Την ευαίσθητη πλευρά τους έδειξαν οι Έλληνες celebrities και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να υπηρετήσουν ένα ξεχωριστό σκοπό. Άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης, των γραμμάτων και των τεχνών φόρεσαν τα γιλέκα των πωλητών της “Σχεδίας” – Shedia – και άρχισαν να πουλούν περιοδικά για καλό σκοπό.
Ανάμεσά τους ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γιουλίκα Σκαφιδά, ο Λευτέρης Λαζάρου και πολλοί ακόμη. Η Νατάσσα Μποφίλιου, μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Facebook: “Είναι μεγάλη η χαρά μου όταν συμμετέχω σε δράσεις σαν κι αυτή, με ανθρώπους σαν κι αυτούς. Το περιοδικό Shedia είναι μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη για όσους την έχουν ανάγκη. Τιμή μου να γίνομαι μέρος της!”
Το συγκεκριμένο περιοδικό δρόμου δίνει τη δυνατότητα σε άστεγους και άνεργους να εργαστούν και να κερδίσουν κάποιο εισόδημα για τα προς το ζην. Πρόκειται για μια δράση που γίνεται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η δράση αυτή, της πώλησης του περιοδικού από “επώνυμους”, πραγματοποιείται διεθνώς σε όλες τις (36) χώρες που εκδίδονται οι εφημερίδες δρόμου, κάθε χρόνο, την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Είναι όμως η πρώτη φορά που στην Ελλάδα η συμμετοχή είναι τόσο μεγάλη.

Δες φωτογραφίες:

Γιουλίκα Σκαφιδά

Πάνος Μουζουράκης

Νατάσσα Μποφίλιου

Μάρκος Κούμαρης (Locomodo)

Λευτέρης Λαζάρου

Μαριέττα Φαφούτη

Δημήτρης Πιατάς, Αλεξάνδρα Αϊδίνη

Read More

And More