Οι Onirama στο πρώτο open bike in festival στην Καλλιθέα! Φωτογραφίες

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε την Κυριακή για όσους αγαπούν… το ποδήλατο! Στην Πλατεία Νερού στην παραλία της Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε το πρώτο open bike in festival και οι Onirama μας κάλεσαν να πάρουμε το ποδήλατό μας και να πάμε!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης onirama (@onirama) στις


Την αγάπη του δυναμικού συγκροτήματος και του Θοδωρή Μαραντίνη για το ποδήλατο την έχουμε διαπιστώσει και την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά. Ο ανατρεπτικός frontman είχε κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας πάνω σε ένα ποδήλατο για τις ανάγκες του microsite που έφτιαξαν για το «Μεθυσμένο τατουάζ». Δες εδώ!

Είναι όμως κι ένας τρόπος άσκησης αλλά και χαλάρωσης για εκείνον, στην καθημερινότητά του. Φοράει τ’ ακουστικά του και κάνει ορθοπεταλιές… Συνδετικός κρίκος είναι πάντα η μουσική!

Αυτή τη φορά, οι Onirama μας κάλεσαν σε μία διαφορετική ποδηλατάδα! Μετά από το επιτυχημένο tour τους στην Αμερική με την Έλλη Κοκκίνου, επέστρεψαν δυναμικά στις live εμφανίσεις τους με την συμμετοχή στο πρώτο open bike in festival.

Ο δήμος Καλλιθέας οργάνωσε πλήθος εκδηλώσεων στις οποίες συμμετείχαν οι πολίτες δωρεάν, με μοναδική προϋπόθεση να συνοδεύονται από το ποδήλατό τους.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ξεκίνησε από το πρωί στις 9.30 με ποδήλατοβόλτα 5χλμ για παιδιά και 20 χλμ για μεγάλους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξαν πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για το ποδήλατο και την οδική ασφάλεια, με την συμμετοχή του ινστιτούτου Πάνος Μυλωνάς.


Ο μικρός Φραγκίσκος ήταν από αυτούς που χάρηκαν πάρα πολύ τη γιορτή του ποδηλάτου

Το απόγευμα γνωστοί επιστήμονες συζήτησαν για το μέλλον του ποδηλάτου τονίζοντας την έλλειψη υποδομών στην Αθήνα.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος έκανε ξεκάθαρο το στόχο του να κάνει την Καλλιθέα πόλη ποδηλάτου και μέσα στο επόμενο διάστημα μάλιστα διάστημα αναμένεται να παραδοθεί και ο μεγάλος μητροπολιτικός ποδηλατοδρόμος που ενώνει την παραλία της Καλλιθέας με το Θησείο και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη συναυλία των Onirama με special guests τους REC. Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


Ο Άρης από τους Rec είναι κάτοικος της περιοχής και στο κοινό είχε αρκετούς φίλους αλλά και τη μαμά του


Απο την playlist της βραδιάς δεν έλειψε και το νέο τραγούδι του συγκροτήματος “Όλα εσύ μου τα’μαθες”


Οι Onirama για ακόμη μία φορά μετέτρεψε το live σε party και το χάρηκαν πολύ και οι ίδιοι


Ο Θοδωρής, σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, έδινε το μικρόφωνο στους θαυμαστές του που ήξεραν όλους τους στίχους των τραγουδιών

Read More

And More