Οι celebrities γιόρτασαν στο party γνωστού περιοδικού! Φωτογραφίες

Τρία χρόνια μετά το κλείσιμό του (το 2012) το περιοδικό Down Town επανακυκλοφορεί και γιορτάζει. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που ανέλαβε τη νέα κυκλοφορία του αγαπημένου περιοδικού, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Νάσο Γαλακτερό, κάλεσε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε ένα ξεχωριστό party στο κέντρο της Αθήνας.
Και κάπως έτσι, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, το Galaxy Bar του Hilton γέμισε επώνυμες παρουσίες, μουσική και πολλή θετική ενέργεια από την ομάδα του περιοδικού. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Λόλα Νταϊφά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Παντελής Καναράκης και πολλοί ακόμη.

Φυσικά, από τη βραδιά δεν έλειψε και ο Νάσος Γαλακτερός. Ο πρώην μπασκετμπολίστας είναι πάντα κοντά της και την βοηθά σε κάθε βήμα. “Με τον Νάσο αγαπιόμαστε πάρα πολύ”, είχε αποκαλύψει η ίδια πρόσφατα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live (δες εδώ) αναφέροντας πως οι δυο τους είναι μαζί και στο κομμάτι της δουλειάς, αφού εκείνος έχει αναλάβει τμήμα της παραγωγής.

Δες φωτογραφίες:

Ιωάννα Μπούκη, Αντώνης Σρόιτερ

Κατερίνα Καινούργιου με φόρεμα Lynne by Katerina Kainourgiou

Κατερίνα Γκαγκάκη

Χάρης Σιανίδης

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Εύα Αντονοπούλου, Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Παντελής Καναράκης

Νάσος Γαλακτερός, Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Λόλα Νταϊφά, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More