Οι τελευταίες καλοκαιρινές βόλτες των celebrities στα Ματογιάννια!

Μπορεί να μπήκε ο Σεπτέμβρης, οι Έλληνες celebrities όμως δεν δέχονται πως το καλοκαίρι τελειώνει και… συνεχίζουν τις διακοπές στη… Μύκονο! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” στις βραδινές βόλτες στα Ματογιάννια και εκείνοι έδειχναν να μην αγχώνονται με το ελαφρύ αεράκι που φυσούσε -και τη βραδινή δροσούλα.
Από τους πρώτους που συναντήσαμε εκεί ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την αγαπημένη του Χριστίνα Κοντοβά. Το ζευγάρι, μπορεί να μην έκανε φέτος πολλές μέρες διακοπές, προτίμησε όμως τα ελληνικά νησιά και τώρα έφυγε για μια ρομαντική απόδραση στη Μύκονο!
Το TLIFE τους συνάντησε στα σοκάκια του νησιού να απολαμβάνουν τις βόλτες τους και να κοιτούν βιτρίνες…
…ενώ και η Χριστίνα δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία από την παραλία!

Still summer #greece #greeksummer #mykonos #greekislands #mykonoslife #beachlife #ckontova #solymar #solymarbeachbyckontova #watermelonbeachwear

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina Kontova (@ckontova) στις

Ακόμη, στο κοσμοπολίτικο νησί βρέθηκαν αυτές τις μέρες η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη -που έγινε γνωστή ως η “κοντή” του Παρά Πέντε! Οι δυο φίλες με casual σικ εμφάνιση δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους κατοίκους στα Ματογιάννια.

Τέλος, από την όμορφη Μύκονο δεν έλειψε και η Βάνα Μπάρμπα που δηλώνει λάτρης του νησιού και περνά πολλά καλοκαίρια εκεί!

Read More

And More