Όλη η showbiz στα εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ γνωστής εταιρίας αρωμάτων στην Ελλάδα!

Η πρώτη μπουτίκ της Jo Malone London στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, είναι πλέον γεγονός και η εκδήλωση εγκαινίων δεν θα μπορούσε παρά να είναι εντυπωσιακή. Εκπρόσωποι των Μέσων, beauty editors και digital influencers ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του διάσημου βρετανικού οίκου και μυήθηκαν σε έναν κόσμο υψηλής αρωματοποΐας.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν Anton Denver, που αφίχθη στην Ελλάδα ειδικά για τη βραδιά ώστε να ξεναγήσει τους καλεσμένους στο χώρο και δη στο περίφημο, βοηθώντας τους να επιλέξουν το άρωμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Στέλλα Καλλή, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Υπό τους ήχους british pop μουσικής και συνοδεία εκλεκτών γεύσεων, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν πρώτοι απ’όλους τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους για τους ίδιους και τα προσφιλή τους πρόσωπα αλλά και να φωτογραφηθούν μπροστά από ένα συλλεκτικό Classic Mini αντίκα στο χαρακτηριστικό μπεζ χρώμα της εταιρίας που είχε στηθεί στον εξωτερικό χώρο της μπουτίκ. Το αυτοκίνητο που ήταν γεμάτο τεράστιες συσκευασίες δώρων, για την πολυτελή αισθητική των οποίων φημίζεται εξάλλου ο οίκος, μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών που δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το σκηνικό.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Δήμητρα Λαζαράτου

Read More

And More