Ολυμπία Χοψονίδου: Η αφοσίωση στα 4 παιδιά, τα κιλά της εγκυμοσύνης και οι ακομπλεξάριστες πόζες στο instagram!

Full time μαμά είναι η Ολυμπία Χοψονίδου. Η πρώην Σταρ Ελλάς απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας έχοντας αποκτήσει με τον Βασίλη Σπανούλη 4 παιδιά. Τρεις γιους και μία κόρη που είναι μόλις λίγων μηνών.

Η ίδια δεν δίστασε να μοιραστεί πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με την κοιλιά της μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη.

Αν και έχει χάσει όλα τα κιλά τα σημάδια στο σώμα της είναι εμφανή και νιώθει περήφανη για αυτά.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @olympiachop στις


Μία κίνηση που δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια τόσο από κυρίες της εγχώριας showbiz όσο κι από απλές καθημερινές μαμάδες που ένιωσαν να αναγνωρίζουν κάτι από τον εαυτό τους.

Η Ολυμπία δεν διαφέρει σε τίποτα από όλες τις άλλες μαμάδες και φροντίζει να το επιβεβαιώνει με τις επιλογές της. Ζει την οικογενειακή της ευτυχία με τον αρχηγό του Ολυμπιακού μακριά από τα φώτα.

Παρόλο που πολλές φορές τα φωτογραφικά φλας έχουν πέσει πάνω της και οι δημόσιες εμφανίσεις της απαθανατίζονται και γίνονται είδηση στα περιοδικά.

To TLIFE τη συνάντησε σε πρόσφατη βόλτα της στη Βουλιαγμένη μαζί με τον γνωστό μπασκετμπολίστα και τους γιους τους.

“Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές”, είχε εξομολογηθεί ο Βασίλης για εκείνη.

Και η σύζυγός του φροντίζει να δικαιώνει τα λεγόμενά του καθώς είναι πάντα δίπλα του. Τόσο σε εκείνον όσο και στα τέσσερα παιδιά τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2010 αφότου γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Θανάσης. Στις 24 Ιουνίου του 2011 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο Κτήμα Νάσιουτζικ.

Σύντομα ήρθε και ο δεύτερος γιος, Βασίλης για να μεγαλώσει την οικογένειά τους, ενώ το 2013 η Ολυμπία έμεινε έγκυος στο Δημήτρη. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της δεσποινίδας Σπανούλη. Η μικρή θα πάρει το όνομα Αιμιλία.

Read More

And More