Ολυμπία Χοψονίδου: Λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη του 4ου παιδιού κλέβει τις εντυπώσεις με το κορμί της!

Πριν εννέα περίπου μήνες έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Η κόρη της Ολυμπία Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη ήρθε να ενισχύσει την οικογενειακή ευτυχία αλλά και να αυξήσει τις υποχρεώσεις των διάσμων γονιών της. Ειδικά αυτές τις μαμάς της που είχε ήδη να φροντίζει τους 4 άντρες του σπιτιού, τον σύζυγό της και τους 3 γιους της.

Το πρώην μοντέλο μπορεί να έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών τηςτα τελευταία χρόνια αλλά δεν ξεχνά ποέ τον εαυτό της. Κι αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση στην παραλία αφού παραμένει εντυπωσιακή! Έχει χάσει πια όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι και πάλι… σέξι μαμά!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δυο μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης, η Ολυμπία δεν δίστασε να “τσαλακώσει” λίγο την εικόνα της και να ανεβάσει στα social media, μια φωτογραφία με την χαλάρωση που είχε στην κοιλιά της μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της με τον Βασίλη Σπανούλη. Η διάσημη καλλονή χωρίς ρετούς και φίλτρα έδειξε σε όλες τις γυναίκες πως είχε αλλάξει το σώμα της μετά από τέσσερις γέννες. Η σκληρή προπόνηση, όμως, και η σωστή διατροφή, την βοήθησαν να επιστρέψει στα κιλά της.

Λίγο καιρό μετά από την επίμαχη φωτογραφία (δες εδώ), η Ολυμπία βγαίνει στην παραλία και προκαλεί πανικό. Μαζί της στην μικρή απόδραση στην παραλία του “Αστέρα”, στη Βουλιαγμένη, ήταν η αδερφή της Βαλέρια Χοψονίδου και τα τρία αγόρια τηςο 6χρονος Θανάσης, ο 4χρονος Βασίλης και ο 2 ετών Δημήτρης.

Read More

And More