Onirama: Το νέο τους video clip με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου

“Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στη στροφή” αλλά όταν μιλάμε για νέο video clip των Onirama ξέρεις ότι θα ειναι απολαυστικό! Το δυναμικό συγκρότημα φροντίζει πάντα να κάνει ξεχωριστά concept και αυτή τη φορά συμμάχησε με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Ο γωστός σκηνοθέτης ανέλαβε καλλιτεχνικά όχι μόνο την εμφάνιση του συγκροτήματος στο Anodos αλλά και την οπτικοποίηση του “Ποτέ δεν ξέρεις“.

Μετά τη πολύ μεγάλη επιτυχία της διασκευής που έκαναν για το τραγούδι “Το μηδέν”, που έγινε η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, οι Onirama επιστρέφουν δυναμικά με ένα γεμάτο ενέργεια και ρυθμό τραγούδι. To “Ποτέ δεν ξέρεις” θα περιλαμβάνεται στο νέο album των Onirama που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.


Η νέα τους επιτυχία μας μεταδίδει ενέργεια, ρυθμό και αισιοδοξία μέσα από πιο παλιά αλλά και άκρως σύγχρονα dance στοιχεία, παρουσιάζοντας μας, ακόμη μια φορά, ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που ξεσηκώνει και χαρίζει μοναδικές μουσικές και χορευτικές στιγμές! Τώρα, μπορείς να το απολαύσεις και μέσα από το video clip που μόλις κυκλοφόρησε!



Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Onirama έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Ρήγο σε εκπληκτικά project.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είχαν πει στο TLIFE για τη συνεργασία αυτή

Stay tuned γιατί έρχεταικαι υλικό από τα παρασκήνια

Read More

And More