Όταν οι νέοι ασχολούνται με την τρίτη ηλικία και βρίσκουν τρόπο να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα στην Ελλάδα της κρίσης!

Είναι ωραίο να βλέπεις τους νέους ν’ ασχολούνται με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και μάλιστα να γίνονται πηγή της έμπνευσής τους. Και παρόλο που οι δύσκολοι οικονομικοί καιροί που βιώνουμε δεν επιτρέπουν να γίνονται πραγματικότητα τα όνειρα της νεολαίας, είναι γνωστό πως το πείσμα και η επιμονή αυτής της ηλικίας, κάνει θαύματα.

Έτσι και μια καλλιτεχνική ομάδα, αποφάσισε να βρει τρόπο πάση θυσία ώστε να γυριστεί η μικρού μήκους ταινία με τίτλο “Αγάπην δε μη έχω”, που έχει ονειρευτεί. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν έναν διαδικτυακό έρανο μέσω του site Give and fund (όπως κάνουν και πολλοί που θέλουν να δουν την ιδέα τους να πραγματοποιείται). Tο πιο γνωστό παρόμοιο site είναι το kickstarter που μπορείς να ζητήσεις χρηματική βοήθεια για το project σου.

Έτσι και η παραπάνω ομάδα προσπαθεί να συγκεντρώσει ένα ποσό μόνο για να καλύψει τα έξοδα των γυρισμάτων.



Λίγα λόγια για την ταινία

“Πρόκειται για την μικρού μήκους που έχουμε προγραμματίσει να γυρίσουμε τον Δεκέμβρη του 2015. Μας απασχολεί η 3η ηλικία και πως κάποιες οικογένειες θεωρούν ότι ένας παππούς, μια γιαγιά, στο σπίτι είναι «περιττός». Μια φράση που μπορεί να χαρακτηρίσει την ταινία μας: Εκεί που ήμουν, είσαι. Εδώ που είμαι, θα έρθεις.”

Κι επειδή μάθαμε και λίγα πράγματα για το σενάριο, πρόκειται για μια αρκετά συγκινητική πλοκή που δυστυχώς συναντούμε συχνά στην καθημερινότητά μας.

Δες εδώ την προσπάθεια των παιδιών και όλες τις λεπτομέρειες αλλά και διάφορα άλλα projects.

P.s η διαδικασία για να βοηθήσεις είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ-ΜΟΝΤΑΖ: ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΟΝΤΑΚΗ
SCRIPT CONTINUITY: ΒΑΛΙΑ ΑΝΤΩΝΑΙΟΥ
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΓΙΟΥΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΗ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
GRAPHIC DESIGNER: ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΜΠΙΛΙΩ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΥ ΟΛΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΑΛΕΞΙΑ ΔΕΣΥΠΡΗ
ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΞΕΝΙΑ ΤΣΙΛΟΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΟΨHΦΙΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

CAST
ΑΛΕΞΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΑΡΜΕΝΗΣ
ΜΑΡΒΙΝΑ ΠΙΤΥΧΟΥΤΗ
ΚΑΛΗ ΔΑΒΡΗ

And More