Πάνος Καλλίτσης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση υγείας μετά την απόπειρα δολοφονίας

Η απόπειρα δολοφονίας του Πάνου Καλλίτση,το βράδυ του Σαββάτου, έχει συγκλονίσει τόσο τους οικείους του ίδιου, όσο και τους εκατοντάδες γνωστούς και φίλους του από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους επαγγελματίες στο χώρο του, μετρώντας εκατοντάδες συνεργασίες με γνωστά πρόσωπα.

Ο 40χρονος hair stylist και make up artist μεταφέρθηκε αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση στο νοσκομείο όπου και συνεχίζει να νοησλεύεται. Υποβλήθηκε σε ένα τεττράωρο χειρουργείο και παραμένει σε κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Οι φίλοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του αλλά και στης συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο την ώρα της επίθεσης. Ανάμεσά τους ήταν η κουμπάρα τους, Ελεονώρα Μελέτη αλλά και η Kατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη που έσπευσαν να τον επισκεφτούν.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για α δεις τη συγκλονιστική μαρτυρά της συζύγου του

Η εκπομπή “Αποκαλυπτικά” βρέθηκε στο νοσοκομείο και μας μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Πάνου Καλλίτση αλλά και τους διάσημους που πήγαν να το δουν.

Read More

And More