Παντελής Παντελίδης: Πριν πεθάνει άφησε χρήματα σε φίλο για να βοηθήσει άστεγο, λέγοντας: “Μπορεί να λείπω, δώσε του εσύ τα λεφτά”

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια άγνωστη ιστορία για τον Παντελή Παντελίδη και συγκινεί. Μια μέρα πριν πεθάνει, ο γνωστός τραγουδιστής ήθελε να βοηθήσει έναν άστεγο Πειραιώτη δίνοντας του οικονομική ενίσχυση και ζήτησε από καλό του φίλο να κρατήσει κάποια χρήματα για να του τα δώσει.

“Επειδή εγώ μπορεί να λείπω, δώσε αυτά τα χρήματα στον άστεγο που θα έρθει”, είχε πει σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso στον καλό του φίλο Γιάννη Ζακάκη, ο Παντελής Παντελίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής ήθελε να βοηθήσει τον άνθρωπο που είχε ανάγκη και εκείνο το απόγευμα της Τετάρτης, άφησε όσα χρήματα είχε πάνω του στο καμαρίνι για να του τα δώσουν.

Όπως περιέγραψε, ο φίλος και συνεργάτης του (ήταν αυτός που φρόντιζε να είναι όλα έτοιμα στο καμαρίνι του τραγουδιστή και έλεγχε την εμφάνισή του πριν βγει on stage) στον Παντελίδη είχε φθάσει ένα γράμμα, με την ιστορία ενός ανθρώπου που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο δρόμο. Όταν του διάβασαν το γράμμα ο Παντελής συγκινήθηκε και θέλησε να τον βοηθήσει. Άφησε μάλιστα και κάποια χρήματα, ζητώντας από τον συνεργάτη του να τον βρει και να του τα δώσει. Ο Γιάννης Ζακάκης μάλιστα, αναφέρει πως αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή!



Read More

And More