Παντρεύεται σήμερα η Μελίνα των Vegas – Αποκαλύπτει στο TLIFE όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της!

Μέσα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, με χρώματα και αρώματα των γιορτών, η Μελίνα Μακρή -γνωστή στο ευρύ κοινό ως Μελίνα των Vegas– θα ντυθεί νυφούλα και έχοντας στο πλευρό της τον αδελφό της και τον πατέρα της θα ανέβει την Κυριακή τα σκαλιά της εκκλησίας. Εκεί θα την περιμένει ο εδώ και 7,5 χρόνια σύντροφός της και ηχολήπτης -πια- των Vegas, Φράνκυ Λούβαρης.
“Ονειρευόμασταν ένα χριστουγεννιάτικο γάμο”, αποκάλυψε η Μελίνα Μακρή στο TLIFE και όπως φαίνεται το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα. Και μπορεί το ζευγάρι να άλλαξε την ημερομηνία του γάμου του, λόγω της πρεμιέρας των Vegas στο Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Βέρτη, αλλά οι δυο τους τελικά θα ενωθούν αυτήν την Κυριακή με τα ιερά δεσμά του γάμου!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ BACHELORETTE PARTY ΤΗΣ

Ετοιμάζεσαι για το γάμο. Πες μας πώς θα είναι το νυφικό και η εμφάνισή σου;
Το νυφικό μου έχει σχεδιάσει η σχεδιάστρια νυφικών Ελένη Κολλάρου και το δημιουργήσαμε μαζί από την αρχή με μια ιδέα που είχα για το νυφικό που επιθυμούσα να βάλω στο γάμο μου. Δεν θα έχει κάτι το εκκεντρικό. Θέλω να είναι ήσυχο όλο το ντύσιμό μου και ρομαντικό. Θα έχει όμως και ένα κομμάτι έκπληξη που το σχεδίασε για εμένα ειδικά η καλή μου φίλη Αλεξία La Strange. Όσο για τα νυφικά παπούτσια μου, θα είναι Casadei Καλογήρου σε κόκκινο χρώμα. Έτσι για να είναι σε χριστουγενιάτικο mood.
Τα μαλλιά μου θα αναλάβει ο hair stylist, καλός μου φίλος και κουμπάρος μας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Με τον Κωνσταντίνο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και συνεργαζόμαστε και σε όλες τις εμφανίσεις μου με τους Vegas. Έτσι ο Κωνσταντίνος μαζί με τον Zeraw θα μας παντρέψουν. Θα έχουμε δυο κουμπάρους στο γάμο γιατί αυτοί οι δυο άνθρωποι μας ζήτησαν από μόνοι τους να μας παντρέψουν. Ήταν πολύ γλυκιά κίνηση και συγκινήθηκα όταν το έκαναν.

Θα κάνεις παραδοσιακό γάμο; Σε κλειστό ή ανοιχτό κύκλο;
Ο γάμος θα γίνει παραδοσιακά σε εκκλησία στην Αθήνα σε κλειστό κύκλο. Έχουμε περίπου 200 άτομα καλεσμένους.
Ανέλαβες εσύ τις ετοιμασίες του γάμου ή βοήθησε και ο σύντροφό σου;
Οι ετοιμασίες έγιναν και από τους δυο. Μαζί τρέξαμε για όλα με τον Φράνκυ. Και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα, αλλά μου άρεσε που ασχοληθήκαμε και οι δυο με το γάμο μας. Ήξερε τι ήθελε και για το κουστούμι του και ήθελε και εκείνος να ασχοληθεί με το σχεδιασμό της γιορτής.

Είσαι τελικά παραδοσιακή σε αυτά;
Ναι, τελικά είμαι παραδοσιακά και όλα θα γίνουν με τον κλασσικό τρόπο. Θα χορέψουμε τον πρώτο χορό, θα κόψουμε μαζί την τούρτα κλπ.
Θα τραγουδήσεις στο γάμο;
Η αλήθεια είναι ότι θέλω να χαλαρώσω και να το ζήσω. Οπότε σίγουρα αν με ρωτάς δεν θα ήθελα να τραγουδήσω εγώ εκείνη τη βραδιά. Έχω σκεφτεί όμως ένα τραγούδι που θα ήθελα να το κάνω έκπληξη στον άντρα μου. Και αν τώρα με πιέσουν θα τραγουδήσω και εγώ.

Είναι αλήθεια ότι αλλάξατε ημερομηνία λόγω της έναρξης των εμφανίσεων με τον Νίκο Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών;
Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ορίσει το γάμο για τις 29 Νοεμβρίου. Η πρεμιέρα, όμως, στο Κέντρο Αθηνών έγινε την Παρασκευή 27 Νοέμβρη και δυο μέρες μετά δεν μπορούσα να πάω να παντρευτώ. Πάντα υπάρχει άγχος στις προετοιμασίες και ήξερα ότι θα είχαμε τρέξιμο με πρόβες, fitting για την πρεμιέρα. Έτσι αποφασίσαμε να γίνει την Κυριακή 13 Δεκέμβρη. Εξάλλου, πάντα θέλαμε ένα χριστουγεννιάτικο γάμο και η ευκαιρία μας δόθηκε τελικά!
Να υποθέσω ότι μιας και δουλεύετε Σάββατο, Κυριακή στο Κέντρο Αθηνών, την ημέρα του γάμου θα πάρεις ρεπό…
Ναι, έτσι φαίνεται (γέλια) Θα πάω κανονικά το Σάββατο βράδυ να τραγουδήσω και θα παντρευτώ την επόμενη μέρα. Ο Νίκος Βέρτης άλλωστε, με χαρά μας είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και πρόκειται για κάτι τόσο όμορφο.

Πώς είναι γενικά η συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη στο νέο σχήμα που ξεκινήσατε;
Ο Νίκος είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και απίστευτος καλλιτέχνης. Εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα κοντά του, όταν ήταν στο Posidonio. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω και να θυμάμαι για εκείνον. Εκτός από πολύ καλό τραγουδιστή τον θεωρώ και καλό καλλιτέχνη γιατί γράφει μουσική και στίχους. Με έχει βοηθήσει πολύ. Και πιστεύει πολύ και στο συγκρότημα.
Πώς γνωριστήκατε με τον σύντροφό σου και πήρατε την απόφαση να παντρευτείτε;
Με τον Φράνκυ είμαστε μαζί εδώ και 7,5 χρόνια πριν τους Vegas. Ήταν ηχολήπτης όταν δούλευα στο Romeo και εκεί γνωριστήκαμε. Και από τότε είμαστε μαζί. Τα τελευταία δυο χρόνια δουλεύουμε και μαζί στους Vegas.
Πώς έγινε η πρόταση γάμου;
Πάνω σε μια κουβέντα, είπαμε να παντρευτούμε. Ουσιαστικά δεν έγινε επίσημη πρόταση. Βέβαια, μετά ήρθε το δαχτυλίδι για την πρόταση.

Σκέφτεσαι μετά το γάμο, το ενδεχόμενο ενός παιδιού;
Ναι, γι’ αυτό άλλωστε γίνεται και ο γάμος. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και παιδί στο μέλλον!
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp και περιοδικό Hello!
Συνέντευξη – επιμέλεια κειμένου: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More