Πασίγνωστος ηθοποιός βγήκε νικητής από τη “μάχη” με το AIDS!

Πάλεψε σκληρά και τα κατάφερε… Ο διάσημος ηθοποιός που πριν ένα χρόνο αποκάλυψε πως ήταν θετικός στον ιό HIV, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πια τον κίνδυνο και χάρη στη θεραπεία που ακολούθησε, οι νέες του εξετάσεις δείχνουν πως ο ιός του Aids είναι σε καταστολή.

Ο λόγος για τον Charlie Sheen, που μετά την άσωτη ζωή που έκανε αποκάλυψε πως είναι θετικός στον ιό του Aids και επέλεξε να μην ακολουθήσει την κλασσική θεραπεία, αλλά πήρε οικειοθελώς μέρος σε ένα πειραματικό πρόγραμμα θεραπείας με το νέο φάρμακο PRO-140. Και όπως όλα δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

“Προσωπικά, σκέφτομαι τι ένιωσα εκείνη τη μέρα και πως νιώθω τώρα. Τη μια στιγμή βρίσκεσαι στον δρόμο της απώλειας και την αμέσως επόμενη δεν είσαι. Είναι απίθανο”, δήλωσε ο 51χρονος στην Daily Mail Online.

Δηλώσεις έκανε και ο Dr Nader Pourhassan, υπεύθυνος της CytoDyn επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά του υπογραμμίζοντας ότι στις δυο τελευταίες εξετάσεις αίματος ο “στόχος” ήταν “μη εντοπίσημος”, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιός HIV έχει κατασταλεί πλήρως!

Η αποκάλυψη έγινε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AID’s με τον Charlie Sheen να στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα.

Read More

And More