Pat McGrath: η σπουδαιότερη make up artist ΤΩΡΑ λανσάρει το πρώτο της προϊόν μακιγιάζ!

Αν δεν γνωρίζεις την Pat McGrath δεν γνωρίζεις τίποτα από ομορφιά! Αλλά για να μην είμαι τόσο αυστηρή να καναδυό hints που αφορούν εκείνη, την μεγαλύτερη ίσως προσωπικότητα στον χώρο του μακιγιάζ ΤΩΡΑ!

Η Pat McGrath είναι official make up artist στους Dolce & Gabbana και στην Max Factor. Όμως, είναι και η ίδια που κρύβεται πίσω από κάθε huge trend για το οποίο εμείς γράφουμε σαν τρελές. Και πρόσφατα προκάλεσε beauty πανικό με τα χρυσαφένια χείλη του οίκου Prada. Επίσης, στην Pat McGrath οφείλουμε και μερικά από τα μεγαλύτερα best sellers εκεί έξω (λέγεται ότι είναι το μυαλό πίσω από την θρυλική Dior Show mascara).

Το νέο, λοιπόν, σε σχέση με εκείνη είναι ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο- πρώτο της καλλυντικό! Και μιας και μιλάμε για μια τόσο ιδιαίτερη προσωπικότητα, ούτε το προϊόν είναι… όποιο ούτε ο τρόπος που επικοινωνήθηκε τυχαίος!

Το προϊόν λέγεται Gold 001 και πρόκειται για ένα multi- tasking beauty goody που μπορεί να φορεθεί στα μάτια, στα χείλη, στα μάγουλα, για λάμψη, παντού! Όσον αφορά τον τρόπο επικοινωνίας του, δεν έγινε σε κάποιο κλειστό press event με beauty editors που έλαβαν πρόσκληση με την ένδειξη business chic dress code αλλά έγινε στους κήπους Tuileries στο Παρίσι όπου η Pat McGrath έβαφε από top models μέχρι και περαστικούς.

Και παρόλο που δεν ξέρουμε ακόμη πώς θα είναι το packaging του Gold 001, κρίνοντας από το event και το πόσο τέλεια αποτυπώθηκε το χρώμα στα μάτια μοντέλων και κοριτσιών της διπλανής πόρτας, θα γίνει best seller!

Διόρθωση: θα γίνει best seller έτσι κι αλλιώς! Μην ξεχνάς πως μιλάμε για το πρώτο- πρώτο προϊόν μακιγιάζ της Pat McGrath!

Όσες ξέρουν αδημονούν!

Read More

And More