Πέθανε από καρκίνο ο τραγουδιστής Γρηγόρης Γκολφινόπουλος- Ραγίζει καρδιές το αντίο της Νένας Χρονοπούλου!

Μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή χθες ο τραγουδιστής Γρηγόρης Γκολφινόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Ο Γρηγόρης Γκολφινόπουλος ήταν μια άρτια λαϊκή φωνή και ο θάνατός του ξαφνικά από τον καρκίνο γέμισε με θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Συγκινητικό ήταν το αντίο της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου μέσα από το site της Nena.gr.

H Nένα γράφει μεταξύ άλλων: Ήταν πατέρας μίας κόρης που υπεραγαπούσε και φίλος πολλών ανθρώπων που τους «στεκόταν» σαν αδελφός. Μεγαλόκαρδος ήταν ο Γρηγόρης μας, όπου παιδιά και προσφορά θα τον έβρισκες παρόν, γιατί ήταν ευαίσθητος και ιδιαίτερα δοτικός.

και συνέχισε “Και σήμερα γύρω στις 9π.μ, νικήθηκε από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους 6-8 μήνες, τον καρκίνο που ναι τα κατάφερε και τον νίκησε, αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή ο υπέροχος Γρηγόρης μας, χαμογελούσε και ήλπιζε.

Έφυγε χαμογελώντας και ήρεμος για να μη στεναχωρήσει κανέναν από όσους στεκόντουσαν δίπλα του, αφήνοντας μόνο ένα δάκρυ να τρέξει από τα μάτια του”…

Read More

And More