Πέθανε διάσημος παρουσιαστής από καρκίνο – Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του

Στο πένθος η Βρετανία μετά τον χαμό του Sir Terry Wogan. Ο διάσημος παρουσιαστής και βετεράνος εκφωνητής του BBC, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ύστερα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του.
“Έφυγε έχοντας δίπλα του, τους δικούς του ανθρώπους. Ο Terry, ήταν εθνικός θησαυρός”, δήλωσε ο σκηνοθέτης του BBC, Tony Hall, ενώ η οικογένεια ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος τους.

Για πολλά χρόνια, Sir Terry Wogan ήταν η φωνή της Eurovision και είχε έντονη συμμετοχή στη φιλανθρωπική οργάνωση Children in Need. Γεννήθηκε στην Ιρλανδία, άφησε το δικό του στίγμα με την 50χρονη καριέρα του στο ραδιόφωνο. Η εκπομπή «Wake up to Wogan», στο ραδιόφωνο 2 του BBC, τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο πρωθυπουργός του Ην. Βασιλείου David Cameron έγραψε στο twitter: “Τα θερμά μου συλληπτήρια στην οικογένεια του Terry Wogan. Η Αγγλία έχασε ένα τεράστιο ταλέντο. Μεγάλωσα ακούγοντάς τον στο ραδιόφωνο και βλέποντάς τον στην τηλεόραση. Η γοητεία και το ταλέντο του δεν περιγράφονται”.

Read More

And More