Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν αποχωρίζεται τις γόβες στην εγκυμοσύνη της! Φωτογραφίες

Δεν κρύβει πια την εγκυμοσύνη της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τις τελευταίες μέρες η μια επίσημη έξοδος διαδέχεται την άλλη. Έτσι, μετά το θέατρο –όπου βρέθηκε με τον σύντροφό της Φώτη Μπερνάντο– την συναντήσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας.
Ντυμένη στα μπορντό (ένα από τα αγαπημένα χρώματα του φετινού χειμώνα) η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Με την κοιλίτσα της άλλωστε, να έχει ήδη φουσκώσει αρκετά, η Πηνελόπη πόζαρε χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό.

/

Αυτό, που έκανε όμως εντύπωση είναι πως ακόμη και στην εγκυμοσύνη δεν αποχωρίστηκε τις γόβες της. Η ηθοποιός γενικά αγαπά να τολμά στο ντύσιμό της και την έχουμε δει να φορά από φλατ παπουτσι -biker boots συνήθως- μέχρι πανύψηλες πλατφόρμες. Αυτήν τη φορά όμως, διάλεξε ένα κομψό βραδινό παπούτσι -που η αλήθεια είναι πως δεν είχε και ψηλό τακούνι- για να ολοκληρώσει το look της.

Once a #Somfette always a somfette… Proud for @batcutt and @missathenes for a gr8 show last night at the #athensexclusivedesignersweek. Wearing @somf_clothing @favelaforjc @jeffreycampbellgreece hair by @redkengreece and my beloved @haratml and makeup by @maccosmetics ⚡️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

/

Με την Τόνια Φουσέκη
/

Read More

And More