Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τρυφερά τετ α τετ με τον σύντροφό της! Φωτογραφίες

Σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα και παρά τον αντισυμβατικό της χαρακτήρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιάζει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της περιόδου. Στο πλευρό της το έτερον ήμισύ της, ο Φώτης Μπερνάρντο, με τον οποίο όπως λέει και η ίδια είναι… “τέρμα ερωτευμένη”! Οι δυο τους, μάλιστα, περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και χαλαρώνουν με βόλτες και ψώνια.
Άνθρωπος χαμηλών τόνων, η Πηνελόπη προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε συνέντευξή της, όμως, στο ΣΚΑΪ δεν δίστασε να αποκαλύψει: “Με έναν αντισυμβατικό τρόπο κοινωνικά, είμαι παντρεμένη εδώ και πολύ καιρό και δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπογράψω ένα χαρτί για να το επικυρώσω… Ο έρωτας για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτος. Με πάθος γίνονται τα πάντα στο σπίτι μας”.

Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους πέτυχε, άλλωστε σε βόλτα για ψώνια και ήταν ξεκάθαρο πως είναι full in love.
Όσο για το αν η Πηνελόπη είναι έτοιμη να γίνει μητέρα… το σίγουρο είναι πως λατρεύει τα παιδιά και αυτά εκείνη, όπως φαίνεται και στην νέα παιδική παράσταση “Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου” που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Δημήτρης Χορν (δες εδώ φωτογραφίες)


Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More