Οι celebrities χθες επέλεξαν θέατρο και την πρεμιέρα του “80’s the musical”! Φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα για το “80’s” the musical με πολλούς επώνυμους φίλους και συναδέλφους έγινε το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Πειραιώς 131 Η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Ιωάννα Πηλιχού, η Ήβη Αδάμου και μια σειρά ακόμη ταλαντούχων καλλιτεχνών βρέθηκαν στο stage και μας ταξίδεψαν στην εποχή των… 80′ s!
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δες εδώ), Τζέσυ Παπουτσή, Χριστίνα Παππά, Otherview, Καίτη Φίνου, Έμυ Λιβανίου, Γιώργος Κιμούλης, Λάκης Γαβαλάς, Μελίνα Ασλανίδου, Πάρης Κασιδόκωστας και πολλοί άλλοι.

Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ήβη Αδάμου, Καίτη Γαρμπή, Τζέσυ Παπουτσή, Ελένη Φουρέιρα
Ακόμη από τη βραδιά δεν έλειπαν ο Μιχάλης των Stavento, που απόλαυσε από τις πρώτες θέσεις της αγαπημένη του Ήβη Αδάμου, αλλά και ο Μάκης Τσούφης… ο αρραβωνιαστικός της Ιωάννας Πηλιχού.

Χριστίνα Παππά, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Λάκης Γαβαλάς
Όσο για την παράσταση; Ξένες αλλά και ελληνικές επιτυχίες όπως Βeat it, Like a virgin, La isla bonita, You give love a bad name, The Final Countdown, Κανένας δεν μας σταματά, I wanna dance with somebody, Total eclipse of the heart, Careless whisper κ.α., ακούγονται στην παράσταση αποτίοντας φόρο τιμής σε μια δεκαετία που οι παλιότεροι έζησαν κι αγάπησαν και οι νεότεροι διψούν να γνωρίσουν.

Μέσα από την ρομαντική ιστορία και τα εμπόδια ενός νεαρού ζευγαριού και της παρέας τους, παρακολουθούμε από ένα κυρίως κωμικό πρίσμα, τα ήθη και τα έθιμα μιας ολόκληρης εποχής, όπου η διασκέδαση, τα όνειρα, οι φιλοδοξίες αλλά και η ανεμελιά, σηματοδότησαν τη μεταγενέστερη πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας.

Μια μεγάλη παραγωγή με 18 καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα των Aλχημιστών.

Δες φωτογραφίες:

Πάρις Κασιδόκωστας

Μάκης Τσούφης, Ιωάννα Πηλιχού

Χαρά Σαφαρίκα, Μιχάλης Κουινέλης

Μελίνα Ασλανίδου

Γιώργος Κιμούλης, Έμυ Λιβανίου

Γιώργος Βάλαρης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Τρύφωνας Σαμαράς, Ελένη Φουρέιρα

Γιάννης Παπαμιχαήλ

Γιάννης Μάνιος, Καίτη Γαρμπή, Τζέσυ Παπουτσή

Σάσα Σταμάτη, Ελένη Φουρέιρα

Παντελής Καναράκης

Otherview

Έμυ Λιβανίου

Read More

And More