Ποια έκανε αυτό το “τατουάζ” για χάρη του Σάκη Ρουβά;

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπο του Σάκη Ρουβά είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Οι γυναίκες συχνά φτάνουν και στα άκρα για χάρη του κορυφαίου Έλληνα σταρ. Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε σημείο που γίνεται αντιληπτή η παρουσία του δημιουργείται ένας μικρός πανικός με “ρουβίτσες” που τρέχουν να τον αγκαλιάσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του ή να του ζητήσουν αυτόγραφο.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο καμαρίνι του στη Θεσσαλονίκη όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις του μαζί με τους Onirama. Ο Σάκης απολαμβάνει την αγάπη αυτή και την ανταποδίδει μέσα από την εκρηκτική του παρουσία στο Stage Live.

Πανικός έγινε και αυτή την Παρασκευή στη συμπρωτεύουσα και στο νυχτερινό κέντρο. Ανάμεσα στις θαυμάστριες που έσπευσαν στο καμαρίνι να του ζητήσουν αυτόγραφο ήταν και η όμορφη κυρία στην οποία ανήκει το χέρι της φωτογραφίας. Δεν είναι άλλη από την Chali Jennings.

Έχει αναλάβει τις σέξι χορογραφίες που βλέπουμε στο stage μαζί με τις αδερφές Τσικιτίκου, Έλενα και Φένια (που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το TLIFE) και την Victoria Taylor.

It’s showtime baby! #Sakis #Rouvas #sakisrouvas #followsakis #StageLive #dancin #lovethesegirls #2theoi #showtime #flawless #dancers

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chali Jennings (@chalijennings) στις


Η γνωστή χορογράφος συνεργάζεται και σε αυτό το project με τον Σάκη -μετρούν πολλές ακόμα συνεργασίες στο παρελθόν- ενώ ετοιμάζονται και για τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της με αφορμή την φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.

#Sakis #Rouvas #sakisrouvas #autograph #tattoo #showtime #soldout #StageLive #thessaloniki #2theoi #followsakis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chali Jennings (@chalijennings) στις


H Chali μας εξήγησε πως ζήτησε από τον Σάκη να της δώσει αυτόγραφο “αντιγράφοντας” τις θαυμάστριες που πλημμύρισαν το καμαρίνι του. Εκείνος συνέχισε το αστείο της βάζοντας την υπογραφή του στο χέρι της! Φαίνεται πως ανάμεσά τους υπάρχει μία ιδιαίτερη σχέση. Γι’ αυτό άλλωστε και υπάρχει μια σταθερή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.


Η Chali άλλωστε είναι από τις πιο ταλαντούχες χορογράφους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Στο βιογραφικό της έχει συνεργασίες μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως οι (Justin Timberlake, The Black Eyed Peas, Maroon 5.

Από τους εγχώριους σταρ, από το 2008 που ήρθε στην Ελλάδα, έχει δουλέψει ακόμα με τους Έλενα Παπαρίζου, Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γιώργο Μαζωνάκη και Ελένη Φουρέιρα. Ακόμα, έχει χορογραφήσει πολλές φορές τις βραδιές των Mad Video Music Awards και των Madwalk.

Read More

And More