Πώς δείχνει η Selena Gomez χωρίς το παραμικρό μακιγιάζ στο πρόσωπό της!

Από την μια η Selena Gomez από την άλλη η τάση του #nomakeup. Από την μια η Selena Gomez που είναι το αγαπημένο μας it girl και από την άλλη η τάση του #nomakeup που έχει γίνει τόσο huge ώστε στα γυρίσματα video clips δεν χρειάζονται καν makeup artist. Ok, δεν το εννοώ! Οι makeup artist μας είναι πάντα τόσο απαραίτητοι όσο το αλάτι στο φαγητό.

Η Selena Gomez, λοιπόν, και το #nomakeup συναντήθηκαν στο ολοκαίνουργιο video clip της για το τραγούδι Bad Liar. Και αν έβαζα έναν σύντομο και περιεκτικό τίτλο θα ήταν “Προς τον δερματολόγο της: θα πάρω ότι εκείνη”!

Στο video clip, λοιπόν, του Bad Liar πέρα από τα ανοδικά χτενισμένα φρύδια και τα πολύ ενυδατωμένα χείλη αλλά και κάποιες γυαλάδες που πιθανότατα να γίνονται και με βαζελίνη ή ένα super ενυδατικό προϊόν, η Selena Gomez φαίνεται να μην φοράει τίποτα στο πρόσωπό σας. Και αυτή την επιδερμίδα την θέλουμε όλες!

Μιλώντας για τον συνδυασμό γυαλάδες+ βαζελίνη να σου θυμίσω ότι στον έχουμε δείξει πολυυυ καιρό εδώ. Δες το how to και φρέσκαρε τη μνήμη σου!

Read More

And More