Πώς να κάνεις το νέο αγαπημένο χτένισμα του Hollywood!

Αν σου αρέσουν τα social media και παρακολουθείς τα it girls και ενημερώνεσαι δεν γίνεται να έχεις κάνει μισό scroll down τον τελευταίο μήνα περίπου και να μην έχεις πέσει πάνω σε αυτά τα μαλλιά! Γιατί αυτά τα μαλλιά που κάνουν καριέρα ως pigtail braids ή/και boxer braids ή/και σημασία δεν έχει πώς να τα πεις αλλά να τα κάνεις, είναι πολύ hot ΤΩΡΑ και τα έχουμε δει στα διασημότερα κεφάλια μερικών από τα πιο διάσημα it girls όπως Bella Hadid, Kylie Jenner και Lily Aldridge (με αυτήν ακριβώς τη σειρά), σε διαφημίσεις της Nike και όπου βάζει ο νους σου!

Επειδή, όμως, αυτά τα μαλλιά δεν αρκεί να τα χαζεύεις από μακριά, έκανα αυτή την θυσία για σένα (για την ακρίβεια, μια φορά την εβδομάδα, εδώ και έναν περίπου μήνα κάνω αυτή την pigtails braids θυσία): συνάντησα την Ντίνα Τρούσσα (aka προσωπική hair stylist της Τατιάνας) και μου έδειξε πώς να κάνω αυτό το χτένισμα. Κι εγώ κι εσύ! Δες παρακάτω…

Βήμα 1

Κάνε μια χωρίστρα στη μέση. Για να είναι ακριβής αυτή η χωρίστρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την ανάποδη μεριά μιας λισουάρ (μετάφραση: η λισουάρ είναι εκείνη η χτένα που έχει μια μυτερή άκρη). Επίσης, αυτή η πλεξίδα δείχνει πολύ ωραία και σε βρεγμένα μαλλιά. Αν έχεις το κουράγιο και δεν σε έχει πιάσει το κρύο του Φθινοπώρου go for it (δεν έχω κανένα τέτοιο κουράγιο).

Βήμα 2

Ξεκίνησε να δουλεύεις από τη μια μεριά του χωρίσματος κάνοντας μια ανάποδη γαλλική πλεξίδα (η ανάποδη γαλλική πλεξίδα είναι μια άλλη ιστορία από μόνο της και εδώ μπορείς να δεις βήμα- βήμα πώς να την κάνεις).

Βήμα 3

Συνέχισε με μια κανονική πλεξίδα κατά μήκος μέχρι την άκρη των μαλλιών σου και πιάσε με ένα σφιχτό λαστιχάκι. Συνέχισε κάνοντας την ίδια διαδικασία από την άλλη μεριά.

Βήμα 4

Δώσε λίγο όγκο στις πλεξίδες σου αν θες βάζοντας μια πούδρα για όγκο όπως η pret-a-powder της Bumble and Bumble και άνοιξε με τα δάχτυλά σου. Βεβαίως, μπορείς να αφήσεις την πλεξίδα σου και σφιχτή ανάλογα με το πώς σου αρέσει περισσότερο.

Έτοιμη!

Αυτή η πλεξίδα θα σου κρατήσει δύο μέρες σίγουρα και την τρίτη όταν λύσεις θα έχεις το τέλειο σπάσιμο στα μαλλιά σου!

Και εν πάσει περιπτώσει, μόνο αν δοκιμάσεις αυτή την πλεξίδα μπορείς να καταλάβεις γιατί τόση εμμονή στο Hollywood, οπότε καν’το, αλλά με τον δικό σου τρόπο. Με άλλα λόγια…

Be…youtiful!


And More