Πώς να κάνεις το νέο signature χτένισμα που λατρεύει η Τατιάνα!

Η Τατιάνα αγαπά τους κυματισμούς και το έχεις καταλάβει! Όμως, τον τελευταίο μήνα έχει βρει το νέο αγαπημένο της χτένισμα ξεφεύγοντας κάπως από το signature wavy στο οποίο μας έχει συνηθίσει. Το χτένισμα αυτό είναι sleek με βαθιά και ανασηκωμένη φράντζα και πρόκειται για το ίδιο elegant sexy χτένισμα που πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε εκείνους τους οίκους που ξέρουν να απογειώνουν την γυναικεία θηλυκότητα και το sexiness!

/
PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ BALMAIN FOR H&M

Ο λόγος για τον οίκο Balmain (το επέλεξε στην νέα καμπάνια για τα H&M) και τον Roberto Cavalli που έδειξε ακριβώς το ίδιο χτένισμα στο show για την σεζόν Spring/Summer 2016.

/
PHOTO ΑΠΟ ΤO SHOW ΤΟΥ ROBERTO CAVALLI ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Και είναι το ίδιο χτένισμα για το οποίο έχουμε λάβει ένα σωρό mail για το πώς γίνεται! Λοιπόν, μάθε ότι α) για εμάς εδώ στο TLIFE κάθε επιθυμία σου είναι διαταγή και β) αν δεν σου δείξουμε εμείς εδώ στο TLIFE πώς ακριβώς γίνεται τότε… ποιος;

Επιστρατεύσαμε, λοιπόν, την Ντίνα Τρούσσα, προσωπική make up artist της Τατιάνας, η οποία μας έδειξε βήμα- βήμα πώς να αντιγράψουμε αυτό το elegant sexy χτένισμα. Για να το δεις κάνε κλικ εδώ! Το καλύτερο part; Θα χρειαστείς μόνο μια λακ σε ό,τι έχει να κάνει με προϊόντα styling!

Read More

And More